(A) Sfaturi de la pariori iscusiți pentru BILETUL ZILEI

Pariorii iscusiți știu exact cum să facă biletul zilei. De ce să nu îi iei drept exemplu? Dacă le asculți sfaturile, cu siguranță că vei avea mai mult succes. Partea bună este că specialiștii nu fac nimic complicat.

Drept dovadă stau recomandările de mai jos, care reprezintă „coloana” vertebrală a planului de joc perfecționat în timp de cei cu experiență îndelungată în pariuri sportive.

Joacă pe internet

Site-urile pe care sunt postate pronosticuri sportive colaborează în special cu agențiile de pariuri online, pentru a acorda avantaje cât mai importante vizitatorilor. Pariurile online nu numai că oferă confort și siguranță maxime, dar sunt mai atractive și din punct de vedere financiar: nu se plătește 5% taxă din miza biletului, iar impozit se reține doar în cazul în care vrei să retragi fonduri. Apoi, pe internet sunt oferte sportive foarte bogate și cote pe măsură.

Învață „pe de rost” echipele

Ca să dai pronosticuri bune nu este suficient să te pricepi la sport. Dacă ar fi așa, foștii fotbaliști ar avea bilete verzi pe linie. Este necesară o muncă de documentare asiduă și o anume specializare pe competițiile pe care pariezi. Este greu să acoperi mai mult de două-trei competiții, dacă vrei să vezi toate meciurile și să știi tot ce se întâmplă la echipele implicate. Și trebuie să vrei, pentru că altfel nu vei avea succes.

Orientează-te spre cote realiste

Dacă urmărești cu atenție biletul zilei pariuri sportive pe un site serios, observi că nu se exagerează niciodată cu cota. Se optează în general pentru o cotă finală cuprinsă între 2.00 și 4.00, obținută din maxim trei selecții. Îți recomandăm să joci și tu numai cote realiste, care în cazul pariurilor cu mai multe pronosticuri sunt de 1.40 – 1.60 per selecție. Dacă joci bilete individuale, o cotă realistă este între 1.40 și 1.80, pentru că și pericolul de a interveni un eveniment neprevăzut este mai mic.

Mergi pe linii asiatice

Cel mai bine este să joci acoperit, adică să îți iei niște marje de siguranță. Foarte potrivite pentru un astfel de stil de joc sunt liniile asiatice, fie că vorbim de pariuri pe rezultat (handicap asiatic), fie că te gândești la pronosticuri pe goluri (total asiatic). Dacă „1 solist” are cota 2.50, „echipa gazdă 0 handicap asiatic” va avea cota 1.82. În cazul în care se termină la egalitate, selecția primește cota 1.00.

Tratează cu precauție ce este prea evident

Orice începător nu va sta pe gânduri și va paria pe lider într-un meci în care echipa de pe primul loc întâlnește „lanterna”. Să nu faci aceeași greșeală. Tratează cu precauție ce este prea evident, pentru că din asemenea situații apar surprizele care îi trag în jos pe pariorii naivi. Nu spune nimeni să ocolești jocurile foarte dezechilibrate (la prima vedere), dar evită piața „Rezultat final”. Orientează-te spre goluri, cartonașe, cornere etc.

Ferește-te de derby-uri

Derby-urile sunt evenimente sportive cu totul speciale în care se poate întâmpla orice, chiar dacă una dintre echipe este pe val, iar cealaltă pare la pământ. Când orgoliile sunt la cote maxime, diferența de valoare sau de formă contează mai puțin. Cel mai recent exemplu este din campionatul României, în care FCSB era favorită pe hârtie să o învingă pe Rapid. Fără doi jucători importanți în atac, Rrahmani și Petrila, giuleștenii au câștigat cu 2-1, chiar pe terenul rivalei.

Apelează la ofertele agențiilor online

Vorbeam la început despre avantajele pariurilor online. Ei bine, agențiile de pe internet au și oferte prin care câștigi pariul înainte să se termine meciul, sau prin care biletul zilei nu este pierzător chiar dacă unul dintre pronosticuri nu iese. De asemenea, mulți bookmakeri îți dau posibilitatea să pui pe bilet mai multe selecții din aceeași partidă, ceea ce nu era posibil în urmă cu ceva ani. Pe viitor, astfel de avantaje vor fi și mai diversificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share