Spectacol amical în Ghencea. Bijuterie de gol pentru Alex Ciocâlteu

Întreruperea campionatului și la nivelul eșalonului secund a trimis echipele implicate în numeroase partide de verificare

Cu două etape înaintea finalului competiției la nivelul eșalonului secund echipele implicate au avut prilejul unor evaluări amicale. Punctele puse în joc, în cele două runde amintite, vor conduce, în majoritatea cazurilor, la creionarea strategiei iernii fotbalistice.

Eșec în Ghencea pentru CSM Slatina

Gruparea antrenată de Daniel Oprescu a onorat oferta Stelei susținând, în Capitală, un interesant joc amical. A ieșit, după o partidă antrenantă, un spectaculos 3-2 în favoarea formației antrenate de Daniel Oprița. Pentru slătineni au punctat Cătălin Doman, din penalty, și Alex Ciocâlteu, autorul unui gol superb în partea secundă a jocului. Daniel Oprescu a început disputa în formula Simion Velcu- Abel Stan, Gherghe, Sălcianu, Călin Toma- Dorin Toma, Mircea Donca- Mitran, Raul Popa, Doman- Valentin Alexandru, cu toți ceilalți jucători din lot introduși pe gazon în partea secundă a jocului.

Deplasare dificilă la Miercurea Ciuc

Revenirea în competiție pentru CSM Slatina se produce la finalul acestei săptămâni în deplasarea, dificilă, de la Miercurea Ciuc pentru jocul cu Csikszereda. Vine, apoi, acasă, meciul ultim din 2023 în compania bucureștenilor de la Progresul Spartac. CSM Slatina abordează ultimele două jocuri din acest an de pe locul 11 în clasament cu 17 puncte accumulate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share