Opinie Daniel Nazare | Derby-ul Dinamo-FCSB: multe petarde, puțin fotbal

Marea partidă așteptată duminică seara n-a lăsat loc de mari polemici: arbitrajul corect, victoria oaspeílor normală, agitație în tribune și multe petarde care au bubuit pe gazon.

Răutăcioșii ar zice „petarde” pe gazon, adică jucătorii. N-aș merge până acolo, dar nici mult nu mai era. Dinamo slabă, FCSB cu jucătorii șterși dar mai valoroși.

Dinamo a ajuns la 11 etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi opt eşecuri. Dinamo are cel mai slab atac din prima ligă, cu doar 9 goluri marcate.

Opinie Daniel Nazare | Derby-ul Dinamo-FCSB: multe petarde, puțin fotbal

Ciudat, cu un joc slab, FCSB s-a distanțat în fruntea clasamentului la 5 puncte de CFR Cluj. Nu impresionezi, dar te distanțezi.

După performanța tricolorilor, calificarea la Euro 2024, ne-am întors la campionatul nostru care nu dă nicio echipă în grupele competițiilor europene. Ceea ce spune mult despre nivelul intern.

Selecționerul Edi Iordănescu are nevoie de soluții, iar derby-ul Dinamo – FCSB nu l-a ajutat deloc. Cine să-i pună probleme lui Alibec? Dar lui Stanciu? Dar lui Burcă la 31 de ani? Nimeni. Așa înțelegem de ce n-a fost selecționerul la meci.

Ce rost avea să piardă timpul și să se mai și îmbolnăvească? Mai bine acasă, ferit de petarde.

———————————————————————————————————————————————————————-

 Daniel – Andrei Nazare (45 de ani) este realizator si co-realizator de emisiuni la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România. Este acum reporter special la Prosport.ro și senior-editor la Revista 100 % Sport. Are o vechime de aproape 25 de ani în presa românească. Este jurnalist sportiv din 1996, debutând ca redactor la ziarul ZIUA. Apoi a trecut la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, Prosport (şef departament Fotbal Intern), Adevarul (Şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia WEB), Cancan (redactor-şef adjunct) si Click.ro (redactor-şef). A fost invitat permanent la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro si Digi Sport (emisiunea Digi Sport Special). A scris la rubrica de opinii și editoriale pentru Prosport, Adevărul, Evenimentul Zilei, IlfovSport, 100% Sport.

Achizitioneaza Revista 100% Sport Romania + Supliment Liga 1 – 9.99lei!

  • tlover tonet 20 decembrie 2023 at 12:35

    I really appreciate this post. I¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share