Revista 100% SPORT nr. 12 Octombrie 2017

Revista 100% SPORT nr. 12 Octombrie 2017

9.00 lei

Cover story – Vlad Moldoveanu

SKU: 17010 Categorie: Etichetă:

Product Description

Am ajuns, dragi cititori, și la un an de când am extins produsul IlfovSport și l-am dezvoltat la nivel națonal. 100% Sport aniversează astăzi al 12-lea număr, adică a 12-a lună de apariție, fix un an de la prima revistă sportivă națională, editată de echipa IlfovSport.

Noul număr conține și al 64-lea număr IlfovSport și, ca de fiecare dată, avem subiecte din toate sporturile.

MVP al echipei naționale în primele trei meciuri disputate la EuroBasket 2017, Vlad Moldoveanu (29 de ani) crede că participarea la această competiție va avea efecte în scurt timp. Vlad Moldoveanu este și cel mai bun baschetbalist al României și poate fi comparat, păstrând proporțiile, cu legendarul power forward de la San Antonios Spurs, Tim Duncan. Chiar așa i-am și spus în noul număr din 100% Sport, Tim Duncan de România.

“Noi meritam să ne calificăm și la EuroBasket 2015, cu vârf și îndesat meritam! Pe munca și valoarea noastră. A fost atunci un melanj bun între generații: cea a lui Mihai Silvășan, generația mea, dar și alți câțiva tineri”, a declarat Vlad Moldoveanu. Restul interviului îl găsiți în revista noastră.

Ce mai puteți citi din noul 100% Sport 

Cristian Balaj a fost unul dintre arbitrii de frunte ai României. Într-o țară normală, unde valorile ar fi fost respectate, am mai fi vorbit încă la timpul prezent când ne-am fi referit la el și la arbitraj. Însă coloana sa prea puțin flexibilă n-a fost agreată de cei ce se fac astăzi că administrează fotbalul românesc.

– Cu ocazia probelor din cadrul Herneacova International Jumping, la care au participat peste 200 de călăreți din 19 țări, publicul bănățean, și nu numai el, a luat contact cu un sport elegant și clasic. Momentul a fost perfect pentru inaugurarea bazei hipice din județul Timiș, cea mai mare și cea mai modernă din România de acest gen.

– Politehnica Iași a promovat în acest an în Liga Națională de handbal masculin, un moment așteptat de peste un deceniu de către suporteri, care pot vedea din nou elita acestui sport în „Polivalentă”.

– După Andrei Pavel, Horia Tecău și Simona Halep, Constanța mai scoate un produs pentru lumea tenisului. La nici 18 ani, Ştefan Paloşi a fost convocat la echipa de Cupa Davis a României şi visează să joace în scurt timp la un turneu de Mare Şlem la seniori.

– Antrenorul grupei 2010 -2011 de la clubul Junior Braşov, Imre Janko, trece prin momente grele, dar prietenii şi colegii i-au sărit în ajutor cu o campanie impresionantă pe facebook cu tricouri ale sportivilor, la care participă și Simona Halep.

– După ce a reușit revenirea în Liga a III-a, fotbaliștii și suporterii Universității Cluj-Napoca simt din nou emoțiile fotbalului adevărat, iar conducerea speră ca echipa să fie în doi ani în Liga I.

– Lista oamenilor de sport născuți în România sau cu origini la noi care trăiesc (sau au trăit) „peste mări și țări” este foarte mare. Marian Burlacu prezintă un serial intitulat „Diaspora sportivă românească”. Jurnalistul începe, așadar, cu America, „tărâmul făgăduinței”, adică SUA, acolo unde activează câteva dintre marile campioane ale gimnasticii de la noi.

– Mondialele de Gimnastică se țin la Montreal, luna aceasta (2-9 octombrie), iar organizatorii n-au uitat că Nadia Comăneci a fost prima performeră notată cu 10 în acest sport.

– Nu doar echipele din România, din eșaloanele inferioare, stau prost la capitolul echipament sportiv. Cluburi precum Juventus, Liverpool sau Bordeaux sunt votate la capitolul “așa nu”.

– Ce făceați în octombrie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

Ce puteți citi din numărul 64 al IlfovSport

Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, Gabi Balint a ales echipa favorită, formată din fotbaliști latini.

Marian Constantinescu a avut șansa să devină antrenor, dar s-a transferat la Clinceni, la 36 de ani, și vorbește despre vremurile când fotbalul se făcea cu pasiune. Fotbalistul nu se gândește la finalul carierei.

Campionatul de fotbal județean al Bucureștiului oferă niște dueluri istorice, cu echipe precum Steaua, Rapid, Dinamo, Sportul, Victoria, Progresul, Carmen și Venus. Lupta se dă între Academia Rapid și CSA Steaua.

Unde găsești 100% Sport?

Rețeaua de distribuție a revistei 100% Sport, care se vinde împreună cu IlfovSport, se dezvoltă pe zi ce trece și ținem să vă anunțăm că în afara Bucureștiului, publicația noastră poate fi găsită în alte 9 zone ale țării.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 12 Octombrie 2017