Revista 100% SPORT nr. 20 | Iunie 2018

Revista 100% SPORT nr. 20 | Iunie 2018

9.99 lei

Cover story – Cei 8 Magnifici

Product Description

Am profitat de vacanța de 1 iunie și am hotărât ca revista noastră să fie în chioșcuri de luni, 4 iunie, chiar dacă ea apare negreșit în fiecare zi de 2 a lunii. Numărul 20 al revistei 100% Sport, 72, dacă includem IlfovSport, poate fi găsită deja la distribuitorii de presă din țară.

72 este număr aniversar, adică exact 6 ani de când suntem în această formulă și vă aducem cele mai bune și interesante reportaje din lumea sportului, pentru că 100% Sport este un proiect unde pasiunea contează la fel de mult cât procentajul din numele revistei noastre.

CFR Cluj, FC Hermannstadt, Dunărea Călărași, Aerostar Bacău, Farul Constanța, Petrolul Ploiești, ACS Șirineasa și Universitatea Cluj sunt performerele fotbalului românesc100% Sport va face o incursiune prin cele 6 orașe ale României care au reușit performanțe în 2018. Clujul stă cel mai bine la acest capitol. Pe lângă dezvoltarea excepțională la nivel de infrastructură, dovadă că toate evenimentele sportive importante nu mai au loc la București, ci în inima Ardealului, nici la fotbal lucrurile nu stau diferit.

CFR Cluj a câștigat campionatul în Liga I, după o luptă cu FCSB, iar Universitatea, echipa cea mai iubită în oraș, revine în eșalonul secund, după ce se desființase și a luat-o de la capăt din fotbalul județean. Poveștile sunt spuse de antrenorii echipelor, dirijorii de pe margine, oamenii care văd cel mai bine și înțeleg cât de greu este să câștigi un campionat.

Ce mai puteți citi în noul număr

SPERANȚA BOXULUI ROMÂNESC. Flavius Biea a fost în anul 2005 cel mai bun junior din boxul mondial. Cu toate acestea sportivul din vestul țării a trăit dezamăgirea jocurilor de culise pentru alegerea „titularului” pentru Jocurile Olimpice și a fost aproape să arunce mănușile.

POPICE DE CHAMPIONS LEAGUE. Echipa de popice CFR Olimpia AC B Iaşi a cucerit în acest an titlul naţional la seniori, al şaselea din palmares. Juniorii s-au clasat pe locul 3. Antrenorul- jucător Remus Antimirescu povesteşte cum se poate face performanţă cu buget zero.

PUNCTE CU MÂNA OPERATĂ. La începutul lunii mai, la Santa Susana (Spania), s-a desfășurat Campionatul European de Culturism și Fitness, iar echipa României, condusă de craioveanul Costel Torcea, a făcut o figură frumoasă.

ROMÂNUL DE LA WORLD CUP. România va avea, în premieră, un comisar FIFA la un turneu final de Campionat Mondial l Octavian Goga, şeful AJF Braşov şi vicepreşedinte al FRF, va fi supervizor la cinci partide din cadrul grupelor CM din Rusia

RENAȘTE HANDBALUL DOBROGEAN. HC Dobrogea Sud l-a readus la Constanţa pe Zvonko Šundovski, în speranţa că va reînvia tradiţia fostei mari campioane a handbalului masculin românesc.

DIASPORA SPORTIVĂ, EP 9. În Spania, țara în care s-a stabilit o importantă comunitate românească, Mihaela Ciobanu a scris istorie, devenind singura handbalistă născută la noi care a câștigat o medalie la Jocurile Olimpice.

ALT BRONZ PENTRU CSM. „Tigroaicele” n-au mișcat în fața lui Györi Audi ETO KC, fosta și actuala campioană a Europei. Iar „bronzul” obținut poate fi privit și ca o reușită, dar și ca un semieșec… O reușită dacă ne raportăm la întreaga perioadă de după 1989. Și un semieșec dacă vorbim despre bugetul echipei sau despre jucătoarele care au alcătuit lotul.

PROGRAM CUPA MONDIALĂ. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 va fi cea de-a 21-a ediție a turneului final și va avea loc în Rusia. Meciurile vor fi jucate în 11 orașe: Moscova cu două stadioane (unde va avea loc și finala), Sankt Petersburg, Ekaterinburg, Kazan, Samara, Volgograd, Nijni Novgorod, Saransk, Rostov Don, Kaliningrad, Soci. Marile absențe sunt Italia, SUA , Chile, Olanda și, cu voia dumneavoastră, România.

REPLAY – ACUM 30  DE ANI. Ce făceați în iunie 1988? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

LECȚIA DE SPORT. Săritura în lungime este una dintre cele mai tehnice probe din programul atletic, iar România a excelat în acest sport.

DE VORBĂ CU MIHAI CONSTANTINESCU. Celor din generațiile de dinainte de 89, creațiile sale ne-au mai colorat fundalul unei vieți ce părea condamnată la cenușiu de „ciuma roșie” comunistă. Astfel, multe dintre acordurile șlagărelor sale ne-au rămas pentru totdeauna întipărite în memoria afectivă. Dincolo de marea sa pasiune pentru muzică, a fost și un apropiat al sportului, fiind absolvent de IEFS.

LIBRĂRIA 100% SPORT. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

NOI NU I-AM UITAT. Lică Stavarache Movilă este un om de spirit, deținătorul unui umor de foarte bună calitate, din acela care este în stare să binedispună și pe cei mai triști sau morocănoși oameni.

MIRACOLUL DE LA BLAJ. Formația feminină de volei din orașul transilvan de doar 20.000 de locuitori a produs senzație în ediția 2017/2018 a Ligii Campionilor. Grație celor 5 victorii la rând din faza grupelor, aceasta a primit organizarea Final Four-ului la București.

DOLIU. Cel mai mare comentator român, Cristian Țopescu, a avut grijă să își ia adio de la revista unde a scris din prima zi. Noi nu-l vom uita niciodată și îi promitem că textele sale vor fi amintite în paginile 100% Sport.

BEST ELEVEN. Adi Matei și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, antrenor de la Carmen București a ales echipa favorită.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 20 | Iunie 2018

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *