Revista 100% SPORT nr. 21 | Iulie 2018

Revista 100% SPORT nr. 21 | Iulie 2018

9.99 lei

Cover story – Helmut Duckadam

Product Description

Că e vară, că plouă sau că e Campionat Mondial, băieții de la 100% Sport sunt prompți și dacă e 2, atunci mergeți la chioșcurile de ziare, pentru că a apărut un nou număr al revistei. Numărul 21 al revistei 100% Sport, 73, dacă includem IlfovSport, poate fi găsită deja la distribuitorii de presă din țară. La chioșcurile Inmedio, 100% Sport poate fi găsit de marți, 3 iulie.

Eroul noului număr este legenda Helmut Duckadam. Pe Helmut l-am vizitat la casa din Domnești, acolo unde se bucură de o familie superbă și de o liniște incredibilă, în comparație cu gălăgia de la niciun kilometru, la intersecția Prelungirii Ghencea cu centura Bucureștiului. Fostul portar ne-a povestit cum arată viața lui după 32 de ani de la Sevilla, într-un interviu savuros și plin de sinceritate, povestind și de când era polițist de frontieră la Nădlac și multe multe altele. “Categoric, dacă n-ar fi FCSB nu m-ar interesa fotbalul românesc. Au fost ani, după 90, când eram foarte departe de fotbal. Există la un moment dat și o saturație, în tot ce faci, sunt mulți sportivi care nu se mai uită și din cauza perioadelor. Fotbalul s-a schimbat mult în atitudine, poate că știam mai puțin fotbal decât ce vedem azi, dar dăruirea și ambiția de atunci nu mai există. Acum, fotbaliștii buni sunt adunați toți la cele mai bogate echipe din lume”, a declarat Duckadam. Restul interviului îl găsiți în revista 100% Sport, numărul 21.

Ce mai puteți citi în numărul 21 al 100% Sport

Timișoara s-a mutat în Liga a II-a. După retrogradarea lui ACS Poli, Capitala Banatului va avea nu mai puțin de trei formații în L2. Proiectul inițiat de autoritățile locale din Timișoara va da piept, la șase ani de la formare, cu „grupările-Phoenix” ASU Politehnica și FC Ripensia.

Pumni de fier la doar 16 ani. Ieşeanca Bianca Cobzaru face furori în boxul amator şi visează să urce pe podiumurile marilor competiţii internaţionale. Firavă şi sensibilă, Bianca se transformă
în ring şi nu are milă de adversare!

Craioveanul campion cu Al Hilal. Fostul portar craiovean Dan Zdrîncă își continuă aventura în fotbalul din Arabia Saudită și nu oricum, ci cu rezultate notabile.

Isăilă lasă naționala U21 pentru Golf. Selecţionerul Naţionalei U21 a părăsit echipa, aproape de o calificare istorică a naționalei mici, dând curs unei oferte tentante din Arabia Saudită. Află motivele care l-au determinat pe Daniel să plece.

Baschetul renaște la malul mării. Înfiinţat în 2007, Baschet Club Athletic Constanţa a promovat în prima ligă cu o generaţie de jucători tineri, crescuţi în propria pepinieră.

Sportivii noștri care au schimbat granița. Românii care au ales să concureze pentru Grecia au fost nevoiți să-și schimbe numele.

Baraje, promovare Liga a III-a. În noul număr al revistei găsești toate rezultatele din meciurile de promovare, plus un reportaj de la Bragadiru.

Replay – Acum 30  ani. Ce făceați în iulie 1988? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu
evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria. Lectură plăcută!

De unde vine termenul dragoste în tenis. În tenis, într-un ghem, la zero (0) se spune „love”, însă originea termenului este mult mai complicată.

Ramona Farcău a inițiat un proiect Hagi în handbal. Golgheterul României de la Beijing și-a deschis o școală de handbal, în sectorul 3 al Capitalei, și așteaptă cât mai mulți părinți să-și îndrepte copiii către acest sport.

De vorbă cu artistul Edi Petroșel. Un percuționist, chiar dacă activează în muzică, este automat și un sportiv. Aceasta deoarece este obligat să depună un efort colosal în orice interpretare.
Iar reputatul Edi Petroșel, de la Holograf, nu face excepție, ba din contră, a fost și este în continuare un pasionat al sportului, pe care nu numai că îl admiră, ci îl și practică în mod constant.

Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

Starurile fotbalului trec pe bancă. Sportul-rege nu s-a terminat pentru mulți dintre jucătorii de top. Aceștia au ales să continue pe partea tehnică, la o vârstă fragedă pentru meseria de antrenor.

Adrian Petre încântă Danemarca. Există multe cazuri de fotbaliști români care se întorc în țară cu „coada între picioare”, după o scurtă aventură în străinătate. Ei bine, nu este și cazul lui
Adrian Petre, fost jucător la UTA Arad, actualmente promovat cu Esbjerg fB în prima ligă daneză.

Performanță incredibilă la Internaționalele de la Cluj. Andreea Panțuroiu (CSM București) a reușit unul dintre rezultatele deosebite la Campionatele Internaționale de atletism ale României.

Victor Naicu și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, fostul antrenor de la FC Voluntari a ales echipa favorită.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 21 | Iulie 2018

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *