Revista 100% SPORT nr. 22 | August 2018

Revista 100% SPORT nr. 22 | August 2018

9.99 lei

Cover Story – Tenis – Suprematia romancelor
Irina BEGU – Andreea MITU

SKU: 18008 Categorie: Etichetă:

Product Description

Campionatul Mondial s-a încheiat, Liga I a început, iar revista 100% Sport este de joi, 2 august, la chioșcurile de ziare. Numărul 22 al revistei 100% Sport, 74, dacă includem IlfovSport, poate fi găsită deja la distribuitorii de presă din țară. La chioșcurile Inmedio, 100% Sport poate fi găsit de vineri, 4 iulie.

Preluat în urmă cu 5 ani, de la Budapesta, Open-ul bucureștean și-a dovedit utilitatea, chiar dacă în ultimele ediții s-a disputat în condițiile în care Arena Centrală n-a putut fi folosită din rațiuni de securitate. Ceea ce a condus la o diminuare a numărului spectatorilor. Iar dacă Halep și-a trecut în cont două victorii, ambele la simplu, Irina Begu deține recordul de succese (3) pe zgura de la Progresul. Begu și Mitu au continuat tradiția și au câștigat încă un trofeu, cel de dublu. Conturat fără prea mari dificultăți, succesul Irinei și Andreei dovedește că România dispune și de mai multe variante pentru dublul pe care îl poate alinia în Fed Cup. Și dă speranțe chiar într-un triumf viitor în turneele de Mare Șlem sau/și la Jocurile Olimpice. Cele două au oferit un interviu inedit pentru 100% Sport, pe care îl găsiți în paginile revistei noastre. „Am avut o pauză foarte mare, în special la turneele WTA. Aş vrea să am mai multă forţă, dar asta este. Mi-e destul de greu să mă readaptez la acest nivel. Mai ales la dublu, unde ritmul este mai alert şi reacţia trebuie să fie mai rapidă. Dar cred că am făcut o treabă bună”, a povestit Andreea Mitu pentru revista noastră.

Ce mai puteți citi în numărul 22 al 100% Sport

Fruncea și la minifotbal. MAV Sports Timișoara a devenit în premieră campioană națională la minifotbal, sportul de echipă în care România impune respect în Europa.

Gânduri mari la Iași. Fotbalul din Copou a început Liga I sub o altă titulatură, FC Politehnica Iaşi, dar și cu un nou investitor, Horia Sabo. Obiectivul rămâne calificarea în play-off.

Tilihoi jr, în numele tatălui. Fiul fostului fotbalist al Craiovei Maxima vorbește despre pierderea tatălui său, dar și despre motivele pentru care s-a întors din străinătate acasă.

Arbitrul inginer din Liga I. Singurul arbitru promovat de CCA în această vară în lotul arbitrilor din primul eşalon vine de la Braşov. Are 30 de ani, două facultăţi terminate, iar în copilărie a practicat karate.

Paradox: orașul de la mare n-are bazin. În oraşul de la malul mării nu există un bazin de înot deschis publicului, cele construite în vremea comunismului fiind lăsate în paragină.

Invincibila Ana Maria Brânză. În nici zece luni, valoroasa scrimeră română a urcat de pe locul 71 pe 2 în lume!

Revin echipele de tradiție. Au trecut 10 ani de când o ediție a diviziei secunde s-a încheiat așa cum a început. Adică toate echipele de la start au terminat competiția. În restul anilor a dat cu minus și imaginea competiției a avut de suferit.

Replay – Acum 30  ani.  Ce făceați în august 1988? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria. Lectură plăcută!

Ediția 101, la ora analizei. În ultima decadă a lui iulie a debutat o nouă ediție de Liga I, cea de-a 101-a și a 81-a în sistem divizionar. Totodată a patra cu acest sistem îndoielnic numit
play-off/play-out, despre care mi-am arătat de atâtea ori dezaprobarea, încât am obosit s-o mai fac.

De unde vine tricoul cu buline roșii. Cel mai bun cățărător din Turul Franței a îmbrăcat un tricou distinctiv din 1975, iar ideea i-a aparținut lui Henri Desgrange, în 1933.

De vorbă cu actorul Ștefan Velniciuc. Actor polivalent, Ștefan Velniciuc a demonstrat că poate face din orice rol unul de anvergură, indiferent de caracterul personajului interpretat. Acest fapt se datorează, în afara talentului și pasiunii, unei solide pregătiri de la care de-a lungul timpului nu a făcut vreun rabat, un capitol important al acesteia fiind și activitatea sportivă.

Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

Constantin Chițigoi, o viață-n volei. Finalist al Cupei Cupelor și participant la Jocurile Olimpice de la München, în 1972, când a ocupat locul 5 cu România, Constantin Chițigoi a activat mai bine de trei decenii ca antrenor de volei.

4 decenii de recorduri românești. Ilie Floroiu (Farul) deține recordurile la 5.000 m, respectiv 10.000 m din vara anului 1978.

13 antrenori au plecat, 19 au rămas! 40,6 % este procentajul tehnici enilor care au fost dați afară sau și-au prezentat demisia la finalul celei mai importante competiții de fotbal din lume. Toate statisticile Cupei Mondiale, în paginile 100% Sport.

Erimia, antrenorul suporter al Progresului. Și-a început cariera de antrenor la 21 de ani și a fost la un pas să promoveze în Liga 2 cu Progresul Spartac. Andrei Erimia este unul dintre antrenorii din noua generație.

Constantin Schumacher și cel mai bun unsprezece.  Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, antrenorul principal de la FC Rapid București a ales echipa favorită.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 22 | August 2018

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *