Revista 100% SPORT nr. 23 | Septembrie 2018

Revista 100% SPORT nr. 23 | Septembrie 2018

9.99 lei

Cover story – Elita Canotajului European

SKU: 18009 Categorie: Etichete: , ,

Product Description

Vine școala, nouă nu ne pare bine, contrazicând o poezie comunistă, dar ne pare bine că echipa 100% Sport, fostă IlfovSport, a ajuns la 75 de luni de când scoate un produs premium. Echipele românești s-au făcut de râs în cupele europene, nici românii n-au dus-o deloc bine la US Open, dar 100% Sport este de azi, 3 septembrie, la chioșcurile de ziare. Numărul 23 al revistei 100% Sport, 75, dacă includem IlfovSport, poate fi găsită deja la distribuitorii de presă din țară. La chioșcurile Inmedio, 100% Sport poate fi găsit de marți sau miercuri, 4-5 septembrie.

Protejații Elisabetei Lipă au urcat România pe primul loc al clasamentului pe națiuni. O altă premieră pentru practicanții acestui sport de la noi. Bilanț deosebit pentru țara noastră la Campionatul European de canotaj de la Glasgow. Bilanț normal, am spune, dacă ne raportăm la edițiile trecute ale competiției. Bilanț peste așteptări, ar trebui să spunem, dacă am face referire la situația în care se află întreg sportul românesc.  Uimitor este, totodată, că băieții au revenit în prim-plan. Și că ei au înregistrat o premieră la dublu vâsle masculin, acolo unde Ioan Prundeanu și Marian Enache
au adus o medalie mai puțin așteptată. De asemenea, este uimitor cum barca feminină de 8+1 a izbutit să revină în forță după ce și-a schimbat componența, într-o mare măsură, față de toamna trecută, când a cucerit titlul mondial.

În noul număr 100% Sport, toți medaliații de la CE, unii dintre ei tineri aflați la debut la seniori, mărturisesc că au prins și mai multă încredere la Glasgow. Toate declarațiile lor și ce spun Elisabeta Lipă, dar mai ales făuritorul de medalii, antrenorul Mircea Roman, în revista noastră.

Ce mai puteți citi din 100% Sport

Lereter, omul legendă. Iosif „Loli” Lereter (Leretter în acte) reprezintă o legendă tangibilă pentru bănățeni și nu numai. Dublu campion național cu UTA , fotbalistul cărășean a rămas în sufletul microbiștilor de pe Bega pentru trofeul cucerit cu Știința Timișoara în 1958. Recent, el a fost omagiat la Timișoara.

“Pantera” Tănăsie crește “pui de lei” în ring. Pugilistul de aur al Craiovei, campion mondial la juniori, medaliat cu bronz la Europenele de seniori şi campion european la profesionişti, se dedică acum antrenoratului.

Micii moldoveni de la Londra uimesc Anglia. Fostul fotbalist gălățean Adrian Avasâlcăi a reușit să dezvolte rapid și spectaculos o academie de fotbal românească în capitala Marii Britanii,
având la această oră înregistrați în rândurile sale 90 de copii.

TriChallenge Mamaia a ajuns la a 10-a ediție. Cel mai mare concurs de triatlon din sud-estul Europei a ajuns la a zecea edi ție, care va avea loc în perioada 14-16 septembrie.

La 44 de ani spune adio carierei de fotbalist. Róbert Ilyés şi-a anunţat retragerea din fotbal. A început fotbalul acasă, la Miercurea Ciuc, a făcut carieră la Rapid şi FC Braşov, iar din această vară a fost numit antrenor la echipa U19 a ciucanilor.

Evenimentele sportive ale lunii august. O nouă rubrică a revistei noastre își propune să le reamintească cititorilor ce s-a întâmplat în sport luna trecută.

Replay – Acum 30  ani. Ce făceați în septembrie 1988? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu
evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria. 

De ce este mingea de tenis de culoare galbenă. La Lecția de Sport aflăm că până în 1972, mingea de tenis era, cel mai adesea, albă. Ceea ce nu provoca probleme, terenul fiind mai închis la culoare, fie că era acoperit cu iarbă sau cu zgură.

De vorbă cu Vasile Șeicaru. Vasile Șeicaru, Vale pentru cunoscuți, și-a împărțit o însemnată parte a vieții între sport și muzică. Chiar dacă cea din urmă a avut câștig de cauză, devenind
un reputat cantautor, sportul i-a rămas aproape, pentru recreere și retrăire.

Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

Românul coleg cu Cristiano Ronaldo. Radu Drăgușin (16 ani) este cel mai bine cotat tânăr junior din fotbalul românesc în acest moment, fapt certificat de faptul că a semnat un contract, valabil trei sezoane, cu gruparea torineză. Asta după 5 ani la echipa Regal Sport, provenind de la grupele desființate ale Sportului Studențesc. Capitanul naționalei de juniori, Drăgușin a semnat cu campioana Italiei. 250.000 de euro au plătit italienii, de 400 de ori mai puțin decât au dat pe Cristiano Ronaldo.

O viață-n hochei cu George Justinian. Chiar dacă în hocheiul pe gheață nu am fost niciodată o forță, cândva ne-am aflat la graniță cu lumea sa bună, ba reușind să și pătrundem în ea, e drept pentru scurtă vreme. Sfârșitul anilor 70-începutul a celor 80 a fost spațiul temporal cel mai rodnic pentru acest sport în România. Printre jucătorii acelei generații de excepție s-a aflat și George  Justinian, unul dintre cei mai buni fundași din istoria hocheiului românesc.

Surprize românești la Europenele de la Berlin. Dintre atleții români care au participat la Campionatul European în aer liber de la Berlin, luna trecută, Andreea Elena Panțuroiu (23 de ani) a izbutit cea mai bună clasare.

Hagi scoate din mănușă o nouă perlă. La începutul sezonului fotbalistic 2018-2019, toți ochii au fost ațintiți asupra lui Denis Drăguș, noul „star” al „Regelui”. Un interviu exclusiv cu tânărul atacant, în noul număr al revistei noastre.

Giussy Balint și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, antrenorul liderului din Liga a II-a, Sportul Snagov, a ales echipa favorită.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 23 | Septembrie 2018

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *