Revista 100% SPORT nr. 32 | Iunie 2019

Revista 100% SPORT nr. 32 | Iunie 2019

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Nationala U21

SKU: 19006 Categorie: Etichete: , ,

Product Description

I-am lăsat pe copii să sărbătorească ziua de 1 iunie, ne-am bucurat de vizita de 3 zile a Papei Francisc în România, am văzut ce înseamnă bucurie în finala Champions League, dar am trăit și la bucuria și tristețea echipelor din fotbalul românesc, ne referim la promovare și retrogradare. În mod normal, la 3 iunie ar fi trebuit să vorbim de o zi foarte călduroasă de vară, dar căldura vine din sufletele cititorilor noștri, pentru că e început de lună și a apărut numărul 32 al revistei 100% Sport.  Numărul 32 al revistei 100% Sport este începând de luni, 3 iunie, pe piață, la toate chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Tragerea la sorți a trimis naționala de tineret a României în cea mai grea grupă de la turneul final, Grupa C, alături de Anglia, Franța și Croația, primele două fiind cotate cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului. Tricolorii mici au obținut calificarea dintr-o grupă dificilă, probabil cea mai dificilă din preliminarii, lăsând acasă una dintre marile favorite la câștigarea trofeului, Portugalia. Iar băieții lui Mirel Rădoi sunt deciși să se numere printre protagoniștii competiției care va avea loc în Italia și San Marino, în perioada 16-30 iunie. Semnalul este dat de unul dintre liderii noii generații, Ianis Hagi, convins că împreună cu coechipierii pot învinge orice adversar, chiar dacă tragerea la sorți le-a rezervat o grupă infernală, cu Anglia, Franța și Croația. “Trebuie să avem curaj și încredere în noi”, anunță căpitanul Viitorului Constanța și fiul celui mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi. Ianis vorbește despre toată campania de calificare dar și despre Euro într-un interviu exclusiv oferit 100% Sport, dar și despre faptul că are mare noroc de sfaturi din partea tatălui său, Gheorghe Hagi: “Normal că vorbesc cu tatăl meu despre ce înseamnă să fii la un turneu final, i-am cerut sfaturi. Cum să te recuperezi, cum să fii pregătit mental, cum să ajungi la ora meciului foarte bine fizic și din toate punctele de vedere. Am și un unchi care a jucat la turnee final de Europene și Mondiale și profit de acest lucru. Cum am ocazia, le pun întrebări. Să nu uităm că am și un unchi care a jucat la turnee finale și îi solicit și lui sfaturi”.

Ce mai puteți citi în numărul 32 al 100% Sport

România renaşte la hochei. Naţionala României a promovat în al doilea eşalon al hocheiului mondial după un turneu de senzaţie care a avut loc la Tallinn (Estonia). Din 1996 până acum, naţionala României a fost o prezenţă constantă în eşaloanele inferioare.

Campionii din Ruginoasa. Copiii din comuna ieșeană Ruginoasa au câștigat prima ediție a Cupei Satelor la fotbal, competiție destinată mici lor fotbaliști sub 13 ani din medi ul rural.

Dublu campion la 17 ani. Tenismenul constănțean Sebastian Gima a câștigat titlul național la U18 atât la simplu, cât și la dublu, și visează ca în următorii ani să câștige turneul de la Roland Garros.

Dan Pascu, omul-cheie al voleiului craiovean. De numele grupării din Bănie se leagă un mare antrenor, care este şi selecţionerul României, iar întregul palmares al clubului din Bănie i se datorează.

Evenimentele sportive ale lunii mai. O nouă rubrică a revistei noastre își propune să le reamintească cititorilor ce s-a întâmplat în sport luna trecută.

Europa comunistă și forțele Internelor, episodul 3. În țările care au avut ghinionul să intre în sfera comunistă, acesta și-a întins tentaculele mizerabile urmând un șablon stabilit de cei care au impus o asemenea orânduire socială îndoielnică. Acesta însă nu a fost întins pe un teren plan, astfel încât să fie copiat peste tot la fel, ci s-a imprimat în funcție de situația prezentă în teren, în unele locuri mai pregnant, în altele mai puțin.

Replay – Acum 30  ani. Ce făceați în iunie 1989? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

Tradiție vs noul val. Află totul despre echipele care au promovat din Liga a III-a în Liga a II-a: SCM Gloria Buzău, Rapid București, Turris Turnu Măgurele, CSm Școlar Reșița și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Lecția de sport. În noul număr aflăm de ce la al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, există tradiția sportivilor de a fi îmbrăcați în echipament alb complet.

De vorbă cu Dana Dembinski. Frumusețea, senzualitatea și talentul sunt trei dintre caracteristicile prin intermediul cărora Dana Dembinski Medeleanu s-a impus pe scena Teatrului Mic, instituție la care activează cu succes de la începutul anilor ’90 până în prezent, dar și în fața camerelor de filmare. Interesant este că înainte de a fi actriță, a activat ca balerină profesionistă, hotărând să facă spectaculosul salt spre meseria de actor la 25 de ani. De ce? Explică în interviul de față în care totodată prezintă și legăturile sale cu sportul.

Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

 

Kamara de Măgurele. Un fotbalist de la naționala artiștilor, care apare des în emisiuni de divertisment de la noi, s-a mutat în Ilfov și joacă fotbal la echipa locală.

Simion, copilul FCSB-ului vrea acasă. În sezonul 2018-2019 al Ligii I, ne-a atras atenția un tânăr fotbalist împrumutat de către FCSB la Dunărea Călărași, pe numele lui Gabriel Simion. Acesta are o poveste foarte interesantă, a practicat karate, înainte de fotbal, și a fost la un pas să ajungă la Hagi.

Îl mai țineți minte pe Vava Cheran? Florin Cheran a fost unul dintre fotbaliștii reprezentativi nu doar ai lui Dinamo, ci ai întregului fotbalul românesc, unul dintre cei mai buni fundași dreapta pe care i-am avut de-a lungul timpului. Însă până să se lase ademenit de sportul-rege, a fost atlet.

Ștefan Grigorie și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, fostul fotbalist al echipelor U Craiova, Dinamo, Rapid, Timișoara, Iași sau Brașov, actualmente antrenor la U19 la Rapid, a ales echipa favorită.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 32 | Iunie 2019

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *