Revista 100% SPORT nr. 34 | August 2019

Revista 100% SPORT nr. 34 | August 2019

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Simona Halep

SKU: 19008 Categorie: Etichete: , ,

Product Description

Este vară, s-au terminat și festivalurile de muzică, unii au terminat și concediile, dar dacă e început de lună, atunci să fiți siguri că a apărut numărul 34 al revistei 100% Sport.  Numărul 34 al revistei 100% Sport este începând de luni, 5 august, pe piață, la toate chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Simona Halep este prima reprezentantă a României care se impune la Wimbledon într-o probă de simplu seniori regina ierbii. Marian Burlacu a fost prezent la All England Club și a urmărit toate meciurile Simonei Halep, așa că acest număr i l-am dedicat “reginei ierbii“. Au trecut cinci ani de la semifinala Simonei la Wimbledon. Și între timp Halep a mai disputat trei finale de mare șlem, câștigând la Roland Garros, în 2018. A devenit numărul 1 mondial. Și a impresionat prin constanță, ea fiind jucătoarea în activitate cu cele mai multe săptămâni petrecute în Top 10 WTA. Tocmai de aceea, de data aceasta întrebările adresate de ziariștii străini acreditați la Wimbledon au vizat doar jocul de tenis. Ba nu! A fost și o excepție… „Te rog să mă scuzi că-ți adresez această întrebare…”, i-a spus jurnalistul, iar Halep a replicat zâmbind: „Atunci, de ce o pui?”. Replică ce a făcut sala să râdă… „Am văzut că urmăreștidouă persoane pe Twitter. Pe Darren Cahill, fostul tău antrenor, și pe Mark Selby. De unde până unde?”. La care Simona a povestit că l-a întâlnit pe campionul snooker-ului în București și că acesta i-a oferit o bilă cu autograf. „Nu știu să joc, însă îi sunt fan”.

„Cu siguranță, acesta a fost cel mai bun meci al vieții mele. A juca împotriva Serenei nu este niciodată ușor. Sunt foarte mândră de jocul meu de astăzi și de întregul turneu. Am știut că trebuie să fiu agresivă. Să fiu sută la sută pe fiecare minge. Am știut că nu trebuie să o las să revină în meci deoarece este atât de puternică, încât știe cum să gestioneze fiecare moment. Am hotărât în această dimineață cum trebuie să joc împotriva ei. Știam exact ce trebuie să fac pentru a o pune în dificultate. Să nu o las să-și facă jocul ei”, a spus Simona Halep. Tot ce a declarat Simona și multe detalii despre turneul londonez, doar în paginile ultimului număr al 100% Sport.

Ce mai puteți citi în noul număr

Rapidistul care ținea cu Știința a ajuns în Bănie. Adi Iencsi, noul antrenor al echipei a doua a Științei, își propune să promoveze în Liga a II-a și povestește că era fascinat de generația Craiovei Maxima.

Show pe plajele Litoralului.  Pe arena amenajată pe plaja Luv s-a desfășurat a doua ediție a turneului Medgidia Open la volei pe plajă, o competiție organizată prin CS Medgidia.

Fotbalist ajuns boschetar. Lică Luca, fost fotbalist la FCM Braşov, Tractorul, ICIM sau Metrom, doarme acum pe stradă şi trăieşte din mila oamenilor l Coleg de la juniorii Stelei cu Marcel Răducanu, Lică a fost remarcat şi de Mircea Lucescu în perioada în care acesta era selecţionerul echipei naţionale a României.

Poli Iași devine Academie.  Ideea transformării Centrului de Copii și Juniori într-o Academie a ”încolțit” în mintea președintelui Adrian Ambrosie în urmă cu mai mult timp, iar în această vară a început să prindă contur.

Zbaterilor leilor din Banat. Cunoscută ca BC Timişoara sau „Elba” în trecut, actuala SCM Timişoara încearcă să continue tradiţia baschetului pe Bega.

Cursa de la Le Mans. Jurnalul românilor la cea mai importantă cursă de anduranță din lume.

Cine sunt cei mai buni 20 din Liga I. 100% Sport a realizat un top cu cei mai promițători fotbaliști U21 din Liga I.

Evenimentele sportive ale lunii iulie. O nouă rubrică a revistei noastre își propune să le reamintească cititorilor ce s-a întâmplat în sport luna trecută.

Europa comunistă și forțele Internelor, episodul 5. În țările care au avut ghinionul să intre în sfera comunistă, acesta și-a întins tentaculele mizerabile urmând un șablon stabilit de cei care au impus o asemenea orânduire socială îndoielnică. Acesta însă nu a fost întins pe un teren plan, astfel încât să fie copiat peste tot la fel, ci s-a imprimat în funcție de situația prezentă în teren, în unele locuri mai pregnant, în altele mai puțin.

Replay – Acum 30  ani. Ce făceați în august 1989? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

Lecția de sport. Iubitorii de tenis obișnuiesc să vadă meciurile importante de la Wimbledon pe o colină aflată în Aorangi Park, colina lui Tim Henman.

Noi nu i-am uitat. Ion Pîrcălab: “Negoiță e băiat bun până la bani!”. Câștigător a patru titluri consecutive de campion al României cu echipa Dinamo, cel supranumit “Săgeata Carpaților” nu ratează niciun meci al echipei de suflet și știe totul despre fotbalul actual.

Interviul lunii. Ion Ghițulescu este una din „cărămizile” importante ale edificiului uman al radiodifuziunii române. Plăcuta și prietenoasa sa voce le-a fost multe decenii alături românilor iubitori de sport și nu doar. O minte deschisă progresului, un pionier al multor emisiuni, a avut o contribuție remarcabilă în dezvoltarea editorială a instituției.

Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

Neamțul de la Snagov. Iulian Ilie, fotbalistul de 18 ani, are deja un CV impresionant. A fost în curtea celor de la Borussia Dortmund, dar și la KRC Genk și are numeroase selecții la loturile de juniori ale echipei naționale.

Grigore Sichitiu și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, fostul manager al Rapidului a ales echipa favorită.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 34 | August 2019

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *