Revista 100% SPORT nr. 44 | Septembrie 2020

Revista 100% SPORT nr. 44 | Septembrie 2020

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – György László Bálint – UTA Arad

SKU: 20009 Categorie: Etichete: , ,

Stoc epuizat

Product Description

Numărul 44 al Revistei 100% Sport a apărut luni, 14 septembrie, pe piață, și așa cum v-am obișnuit, e plin de reportaje despre sport și divertisment. De astăzi, 14 septembrie, numărul 44 al revistei 100% Sport se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Laszlo Balint, antrenor cu majuscule. La doar 41 de ani, „Gyuszi” Bálint a ajuns unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din fotbalul românesc. György László Bálint, cunoscut și cu diminutivul de „Gyuszi”, a devenit unul dintre cei mai buni tineri ttehnicieni prin prisma rezultatelor excelente pe care le-a avut la Clinceni, Snagov, Metaloglobus sau UTA, ci mai ales pentru inteligență. Este printre puținii antrenori care se descurcă excelent cu cuvintele, care-și redactează singur textele, care poate ține o discuție aproape în orice domeniu.

Chiar dacă s-a lăsat devreme de fotbal, la doar 31-32 de ani, din cauza unei accidentări, deși vârful carierei l-a atins în Liga I, FC Brașov, CFR Cluj și UTA, Bálint a excelat repede ca tehnician. A urmat ucenicia de la Tărlungeni, a urcat ușor-ușor, Clinceni, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Snagov, Metaloglobus și a ajuns la UTA, echipă pentru care a jucat în sezonul 2006-2007. La primul său an la Arad, a și promovat cu „Bătrâna Doamnă”, care joacă azi în prima ligă.

Ce mai puteți citi în noul 100% Sport

CRAIOVA FEMININA. Echipa de fotbal își fac echipă de fotbal feminin, conform noului caiet de licențiere impus de UEFA și FIFA. Cine sunt antrenorii și jucătoarele noii echipe din Bănie.

MARIAN CONSTANTINESCU S-A RETRAS. Unul dintre cei mai importanți jucători din Liga 1 și-a pus ghtele în cui. Poveștile din primul eșalon, multe întâmplări și ce vrea să facă de acum înainte fostul fotbalist.

VOLEI EUROPEAN LA MEDIGIDIA. Proiectul început acum trei ani începe să dea roade, motiv pentru care echipa se gândește deja la competiițiile comtinentale

COSTEL PANTILIMON, ÎNCOTRO? Cum va arăta viitorul pentru cunoscutul portar? Ce va face când se va lăsa de fotbal? Fiecare întrebare are un răspuns

NOUL COD ANTI-DOPING VA INTRA ÎN VIGOARE la 1 IANUARIE. Care sunt noutățile din acest domeniu.

PĂREREA LUI BUZĂRIN. Cunoscutul jurnalist Alin Buzărin se întreabă dacă va mai exista educație fizică în școli. „Mulți copii români n-au făcut o genuflexiune de o jumătate de an. Sau n-au alergat cinci metri. Au stat mii de ore pe net (cam zece ceasuri pe zi e media în multe situații), au înghițit zeci de pizza cu aluat gros, au ronțăit basculante de cipsuri și au băut hectolitri de cola”, susține Buzărin.

REPLAY. Mai țineți minte ce se întâmpla în august 1990 în sport? Răzvan Toma și Daniel Nazare vă amintesc toate evenimentele de acum 30 de ani, iar Mihai Rusu, fosta voce Europa Liberă, scrie despre nedreptățile olimpice.

DE VORBĂ CU ADRIAN PĂTRAȘCU. Răzvan Toma ne propune un interviu cu Adrian Pătrașcu sau „Biță” de la grupul Vouă, cum este cunoscut în lumea artistică, este un om care mustește de umor de calitate și de optimism. Jurnalistul nu ascunde că au fost colegi de grupă la facultate, cunoscându-i astfel calitatea umană și intelectuală, dar și latura sportivă, bine impregnată în propria-i conștiință, după cum se va putea remarca în cele ce urmează.

PRO ȘI CONTRA. Daniel Nazare și Narcis Drejan polemizează asupra debutului lui Rădoi la echipa națională.

LIBRĂRIA 100% SPORT. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

PORTRET. Cătălin Cîrjan are doar 17 ani, este mijlocaș central și deja se antrenează cu prima echipă a lui Arsenal. A muncit mult să ajungă acolo și i-a impresionat pe englezi din toate punctele de vedere. „Vis devenit realitate” este laitmotivul acestei povești. Pentru că are un frate mai mare, pe Daniel Cîrjan care joacă la Concordia Chiajna, în Liga 2, românul nostru de la Arsenal cunoaște terenul de fotbal de când se știe.

SPORT BUSINESS. Câți bani s-ar fi pierdut dacă nu se disputa „Roland Garros”? Competiția pariziană începe, totuși, cu tabloul principal pe 27 septembrie. Turneul parizian va consemna pentru prima oară în întreaga sa istorie meciuri jucate în nocturnă, sub acoperișul tras. În plus, începând cu faza sferturilor de finală, partidele ambelor tablouri de simplu se vor derula pe Philppe Chatrier, arena care ar putea primi, în mod normal, 15.225 de spectatori.

LIȚĂ DUMITRU ȘI CEL MAI BUN 11. Ne-am propus, de ceva timp, să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. I„Lui Pelé i-am luat mingea de multe ori, lui Cruyff niciodată!”, unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România explică în stilu-i caracteristic de ce „olandezul zburător” a fost peste atacantul brazilian.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 44 | Septembrie 2020

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *