Revista 100% SPORT nr. 46 | Noiembrie 2020

Revista 100% SPORT nr. 46 | Noiembrie 2020

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Lewis Hamilton

Product Description

Numărul 46 al Revistei 100% Sport a apărut vineri, 13 noiembrie, pe piață, și așa cum v-am obișnuit, e plin de reportaje despre sport și divertisment. De astăzi, 13 noiembrie, numărul 46 al revistei 100% Sport se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. 

În fotbal, o comparație între Pelé, Maradona și Messi e greu de făcut în contextul în care fiecare a aparținut unei perioade de timp distincte, cu un joc aparte. La fel se întâmplă și în alte sporturi, inclusiv în Formula 1, acolo unde e complicat de răspuns la întrebarea: „Cine a fost mai bun? Senna, Schumacher sau Hamilton?”.  Și e complicat fiindcă intevine subiectivismul celor chestionați. Nici măcar dacă ne limităm la statistici, la cifre, nu putem înclina spre unii dintre ei. Sigur este că, în „Marele Circ”, Lewis Hamilton a doborât câteva recorduri în ultimul timp. Iar unul dintre acestea este al victoriilor înregistrate în curse. Motiv pentru care, la finalul cursei de la Nürburgring, din 11 octombrie, după ce a egalat recordul germanului, a primit o cască purtată de Schumacher chiar de la fiul acestuia, Mick Schumacher. Sunt onorat. Nici nu ştiu ce să spun. Dominaţia sa a durat atât de mult timp.  Nu cred că cineva, inclusiv eu, şi-a imaginat că s-ar putea apropia de Michael în ceea ce priveşte recordurile. Este o onoare incredibilă şi va dura ceva timp până când mă voi obişnui. Mi-am dat seama abia când am ajuns la boxe… Nu aş fi putut reuşi fără această echipă incredibilă care mă împinge din spate şi dă totul”, a spus Hamilton. 

Între timp, Mercedes și-a asigurat titlul mondial la constructori, iar britanicul este la câțiva pași de acela al piloților. Întreaga poveste a omului care este la un pas de recordul legendarului Michael Schumacher o puteți citi din noul număr al revistei 100% Sport.

Ce mai puteți citi în noul 100% Sport

PANDEMIA A UCIS ÎN SPECIAL FOTBALUL JUVENIL. Dezvoltarea copiilor și juniorilor în zona sportului-rege s-a oprit în același timp cu declanșarea pandemiei de coronavirus. Antrenamentele s-au sistat, n-au mai existat meciuri. O perioadă cei mici s-au antrenat în propriile case, în legătură directă, cu antrenorii pe platforma Zoom. Exerciții fizice, socializare, revedere cu coechipierii. Nu fotbal, nu pase, nu idei de joc.

SILVIU BOGDAN, ARBITRUL CU FLER LA „PERLE“. Silviu Bogdan a fost patronul unui club juvenil, Viitorul Știinţa Craiova, apoi s-a mutat cu tot cu copii la CS Universitatea Craiova, devenindu-i managerul Centrului de Juniori. Sub comanda sa, gruparea alb-albastră a avut rezultate notabile la juniori, având în palmares și un titlu de campioană la Under 17, cu Valentin Mihăilă, Vlad Screciu și Ștefan Vlădoiu printre titulari. Acum este noul președinte de la Turris Turnu-Măgurele.

ILYES, MARCATOR U46 LA SEPSI OSK 2. Róbert Ilyés continuă să joace fotbal deși peste doar câteva luni va împlini 47 de ani! Este antrenor secund la Sepsi OSK, unde face parte din staff-ul lui Leo Grozavu, dar, atunci când timpul îi permite, joacă și la Sepsi OSK 2, echipă din Seria a V-a din Liga a 3-a, serie din care fac parte și echipele brașovene, Kids Tâmpa, Corona Brașov, ACS SR Brașov și Cetate Râșnov.

HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA, ÎN LUPTĂ PENTRU TITLU. Înființată pentru a duce mai departe tradiția și spiritul fostei mari campioane HCM Constanța, de către trei dintre cei care au contribuit pe teren la obținerea marilor performanțe interne și pe plan european, Rudi Stănescu, George Buricea și Laurențiu Toma, HC Dobrogea Sud Constanța a reușit în scurt timp să urce în topul actual al handbalului masculin românesc.

CRISTIAN BALAJ: „NU VOI ÎNCĂLA REGULILE NICIODATĂ CÂND VINE VORBA DE DOPAJ”. În ianuarie 2019, fostul mare arbitru de fotbal Cristian Balaj a fost instalat în fruntea Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), având dificila misiune de a o repune pe picioare și a o recredibiliza atât pe plan intern, dar mai ales pe cel internațional. Cum s-a descurcat, ce probleme au apărut, cum le-a rezolvat, în interviul din noul număr 100% Sport.

REPLAY. Mai țineți minte ce se întâmpla în noiembrie 1990 în sport? Răzvan Toma și Daniel Nazare vă amintesc toate evenimentele de acum 30 de ani, iar Mihai Rusu, fosta voce Europa Liberă, scrie despre cum a rămas România în urmă cu 30 de ani.

DE VORBĂ CU DORU ANTONESI. A fost unul dintre fondatoriii grupului umoristic de mare succes Divertis. Realizator al multor dintre acele texte foarte gustate de publicul larg, și dincolo de scenă încearcă să își păstreze aceeași sobrietate, până o „sparge” din când în când cu câteun răspuns mucalit prin care îți dai seama că ai de-a face cu un profesionist al umorului.

LIBRĂRIA 100% SPORT. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre Watch Dogs Legion, The Outer Worlds: Peril on Gorgon, dar și cartea autobiografică a lui Peter Crouch.

N-A FOST BUN LA DINAMO, DAR E MAI BUN LA VOLUNTARI. Ion Gheorghe (născut pe 08.10.1999, la Călărași), mijlocașul stânga al lui FC Voluntari, este unul dintre cei mai constanți jucători ai ultimelor două sezoane din Liga I. Acesta a vorbit și de ce a renunțat Dinamo atât de ușor la serviciile sale.

SPORT BUSINESS. Valoarea contractului incheiat de atacantul brazilian Neymar cu producătorul german de echipament sportiv Puma ar fi de 25 de milioane de euro pe an, potrivit revistei Forbes. Aflați ce contracte au marile vedete ale fotbalului mondial cu brand-urile de echipament sportiv.

EUGEN NEAGOE și cel mai bun unsprezece. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, antrenorul echipei Astra Giurgiu a ales echipa favorită, una latină, cu portar german.

Unde găsești revista 100% Sport

ONLINE – Comanzi online! Platesti online!

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 46 | Noiembrie 2020

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *