Revista 100% SPORT nr. 52 | Mai 2021

Revista 100% SPORT nr. 52 | Mai 2021

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Daniel Isaila

Product Description

Numărul 52 al Revistei 100% Sport România, 104 dacă punem și IlfovSport a apărut miercuri, 5 mai, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Nu uitați, de acum nu trebuie să vă mai deplasați până la chioșcul de ziare din cartier, când vă puteți descărca revista în format pdf, la prețul de doar 4,99 lei, de aici. Dacă ai ratat un număr mai vechi, tot în magazinul 100% Sport îl găsești.

Am ajuns la un număr aniversar, pentru că împlinim exact 9 ani de când am pus bazele proiectului 100% Sport, început ca IlfovSport și cu gânduri să se extindă. Am reușit acest lucru, le-am arătat pesimiștilor că se poate face presă scrisă tipărită și într-o perioadă de doliu a hârtiei. Și nu ne oprim aici, încercăm să fim la fel de prompți și alături de cititorii noștri.

Plecat în urmă cu trei ani din România, antrenorul Daniel Isăilă face minuni în fotbalul din Golf. În urmă cu trei ani, Isăilă părăsea echipa națională de tineret a României înainte de finalul campaniei de calificare. O decizie surprinzătoare la aceea vreme, mai ales că el fusese arhitectul acelei generații de excepție care avea să scrie istorie la EURO 2019. Acum este aproape de titlu în Emirate, cu Bani Yas.

CE MAI CITIM DIN NOUL 100% Sport

ENIGMELE SPORTULUI. Sport olimpic, golful își pierde originea în negura timpului, însă și mai enigmatică este proveniența numelui său.

ANAD. Ziua sportului curat, sărbătorită din nou.

CANOTAJ. Flotila României rămâne de aur. 6 medalii a obținut țara noastră la Europenele de la Varese.

VOLEI. Echipa de volei feminin a Medgidiei, “bijuteria” clubului înființat și dezvoltat de autoritățile locale, s-a calificat pentru prima oară în cupele europene.

INTERVIU. Desemnat cel mai bun specialist de marketing sportiv din România în 2019, într-o  anchetă realizată de Sports Business Academy, Valentin Popescu a vorbit despre ce lipsește cluburilor sportive din românia în materie de marketing.

ATLETISM. Atletul Vlad Dulcescu, speră să concureze la Olimpiada de peste trei ani, laParis. Campionul Iașiului le calcă pe urme părinților, foști campioni și ei în probe de sprint

PERFORMANȚĂ. Naționala feminină de volei participă la Golden League 2021, având ca adversare Franța, Spania și Azerbaidjan.

REPLAY. Mihai Rusu, fosta voce Europa Liberă, despre boicotarea JO de la Beijing, iar Daniel Nazare și Răzvan Toma vă amintesc evenimentele sportive de acum 3 decenii.

ISTORIA EURO. Englezii sunt de departe fanii care umplu până la refuz arenele când „the lions” evoluează la un turneu final, dar nici „tricolorii” n-au dezamăgit

INTERVIU. De vorbă cu Medeea Marinescu. Este poate unicul copil actor din România care avea să-și confirme talentul și la maturitate. În revista 100% Sport, ea explică această metamorfoză. Unul dintre hobby-urile sale principale este fotbalul.

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocul Outriders, despre documentarul Griezmann, de pe Netflix, dar și despre cartea Rapidismul.

PORTRET. “Francezul” de la Iași. Răzvan Philippe Onea, fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani al lui CSM Politehnica Iași, este unul dintre cei mai constanți fotbaliști din Liga I.

BEST ELEVEN. Viorel Moldovan și cel mai bun unsprezece. În noul număr, fostul antrenor al Petrolului a numit echipa ideală.

Cumpără Revista 100% Sport România!

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 52 | Mai 2021

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *