Revista 100% SPORT nr. 50 | Martie 2021

Revista 100% SPORT nr. 50 | Martie 2021

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Marina Baboi – Atletism

SKU: 21003 Categorie: Etichete: , ,

Product Description

Numărul 50 al Revistei 100% Sport România a apărut vineri, 12 martie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Evident, de acum nu trebuie să te mai deplasezi până la chioșcul de ziare din cartier, când îți poți descărca revista în format pdf, la prețul de doar 4,99 lei, de aici. Dacă ai ratat un număr mai vechi, tot în magazinul 100% Sport îl găsești.

La 21 de ani, tânăra atletă Marina Baboi se apropie de 200 de medalii obținute și este cea mai rapidă alergătoare din România. Este campioană națională în probele de 60, 100 și 200 metri, iar de curând, la Balcaniadă a ieșit a doua, în proba de 60 metri, 7 secunde și 40 de sutimi, în competiția la care au mai participat sportivi din 17 țări.

Sportiva de la Gloria Buzău a fost fericită că în sfârșit a putut să călătorească după o pauză îndelungată, cauzată de pandemia de covid19, dar mai ales că se simte în continuare în formă.

“Această medalie este foarte importantă, este prima pe care am câștigat-o în sală la o competiție balcanică și mă bucur foarte tare că am reușit să sparg gheața. După tot ce a fost anul trecut în care nu am putut să ieșim nicăieri și com-petițiile au fost anulate m-am bucurat foarte tare că am început din nou să călătorim și să luăm contact cu concursurile de afară”, a spus frumoasa atletă.

“Atletismul m-a ales!”

100% Sport a stat de vorbă cu sportiva și am ajuns la concluzia că ar fi atât de bine să avem cel puțin 100 de sportivi cu mentalitatea Marinei Baboi.

Chiar dacă trăim în epoca instagram-ului și a filtrelor pe toate fotografiile, sportiva din Buzău nu este atât de impresionată și nu se vede făcând altceva, momentan, decât în atletism. Și chiar punctează că își dorește ca imaginea ei să fie asociată exclusiv cu atletismul, nu cu vreun concurs de frumusețe: “Cât despre partea de imagine a mea, prefer să o asociez mereu cu latura sportivă și să am apariții care au întotdeauna ca subiect sportul”.

Despre Marina Baboi puteți citi în noul număr 100% Sport, plus un interviu în care explică ce înseamnă sportul, de ce a ales-o atletismul și unde se vede în viitorul apropiat.

Acum, 100% Sport poate fi achiziționată și în format pdf! Click aici!

Ce mai citim în noul număr 100% Sport

PENSIONARUL „BĂTRÂNEI DOAMNE”. Unul dintre liderii vestiarului echipei arădene este portarul brașovean Florin Iacob. Ajuns la 27 de ani, Florin Iacob traversează cea mai bună formă a carierei.

OLTENII, AȘI LA ORIENTARE. O activitate care se adresează exclusiv celor care iubesc și practică efortul fizic în cele mai frumoase peisaje este Orientarea. Pentru mulți, un sport necunoscut. Pentru unii, însă, reprezintă enorm și s-au dedicat total acestei activități. Un astfel de personaj este profesorul-antrenor Emilian Minoiu.

ISTORIA INEDITĂ DE LA EURO. Compusă inițial dintr-o vezică de porc sau de vacă învelită în piele, mingea de fotbal a ajuns să fie mutată în spațiul cosmic pentru a ajuta la dezvoltarea sportului rege. În acest număr aflați totul despre mingile cu care s-a jucat la Euro.

REPLAY. Ce făceați în martie 1991? Daniel Nazare și Răzvan Toma vă amintesc evenimentele sportive de acum 3 decenii. Mihai Rusu, fosta voce Europa Liberă, scrie despre meciul România – Germania, din preliminariile Mondialului din Qatar.

DE VORBĂ CU ADI ORDEAN. Ar merita să devină chiar cetățean de onoare al muzicii, având în vedere excepționala sa activitate din România în domeniul uneia dintre cele șapte frumoase arte. Însă printre portative, note, chitare, amplificatoare, compoziții și alte elemente din lumea muzicii care îi sunt atât de familiare, și-a făcut loc și sportul.

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocul Demon’s Souls, despre documentarul Pele, de pe Netflix, dar și despre o carte excepțională penrtu șahiști, semnată de Florin Gheorghiu.

FRUMOASA ȘI FLUIERUL. Ajunsă la 27 de ani, Ana-Maria Terteleac a devenit arbitru FIFA și a bifat deja primele prezențe oficiale în străinătate. De asemenea, în această lună împlinește 11 ani de activitate ca arbitru.

UNIREA SLOBOZIA ȘI POLITICA PAȘILOR MĂRUNȚI DAR APĂSAȚI. Despre Unirea 04 Slobozia se poate spune că este un club mic, dar cu ambiții mari. Spre deosebire de alte asemenea cazuri, nu a ars etape, făcând totul pas cu pas, pentru ca lucrurile să aibă astfel consistență.

VIITORUL FOTBALULUI IEȘEAN. Cei aproape 150 de copii de la academia ieșeană Didi beneficiază de cele mai bune condiții de pregătire, iar antrenorii le-au pus la dispoziție psiholog, kinetoterapeut, nutriționist și profesor de limbă engleză.

MUTU ȘI CEL MAI BUN “11”. Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, Adrian Mutu a numit echipa ideală, cu jucători alături sau împotriva cărora a jucat.

Cumpără Revista 100% Sport România!

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 50 | Martie 2021

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *