Revista 100% SPORT nr. 53 | Iunie 2021

Revista 100% SPORT nr. 53 | Iunie 2021

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Editie aniversara – Campionat European 2020

Product Description

Numărul 53 al Revistei 100% Sport România, 105 dacă punem și IlfovSport a apărut marți, 5 mai, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Dacă vă întrebați de ce se află cifra 9 pe copertă este pentru că se împlinesc fix 9 ani de la nașterea acestui proiect, un reper de presă quality în peisajul sportiv actual.

Poster cadou – Program Campionat European 2020

Ca o surpriză avem programul turneului final, un poster cadou oferit cititorilor noștri în parteneriat cu partenerii de la Nivea.

Nu uitați, de acum nu trebuie să vă mai deplasați până la chioșcul de ziare din cartier, când vă puteți descărca revista în format pdf, la prețul de doar 4,99 lei, de aici. Dacă ai ratat un număr mai vechi, tot în magazinul 100% Sport îl găsești.

Ediția pan-europeană aduce o premieră pentru istoria fotbalului de la noi, București organizează 4 meciuri, însă noi nu suntem prezenți cu echipa națională

Despre eșecul fotbalistic la nivel de echipă națională am tot vorbit de-a lungul anilor, în revista 100% Sport. Mai ales după rușinea cu Islanda, când România a ratat prezența la Euro. Acum nu ne rămâne decât să ne bucurăm de fotbal, de reapariția spectatorilor pe stadioane și mai ales de faptul că România organizează pentru prima dată 4 meciuri de fotbal la nivel de Euro, pe Arena Națională.

Ce mai citim din noul număr 100% Sport?

ARBITRAJ. Ovidiu Hațegan și István Kovács, românii de la Euro. Vor călca pe urmele lui Ioan Igna? Ioan Igna (81 de ani) este singurul arbitru român delegat la toate marile competiţii: Campionat Mondial, Campionat European, Jocurile Olimpice, Campionatul Mondial de tineret, finale de cupe europene.

JOCURILE OLIMPICE. În ciuda problemelor cu care se confruntă, sportul românesc va alinia o delegație decentă din punct de vedere numeric. Nu se va atinge „vârful” de la Moscova, din 1980  (228 sportivi), dar nici borna de jos din urmă cu mai bine de un secol, de la Paris 1900 (un sportiv).

ISTORIE. Când spui CSM Onești, de fapt doar când rostești numele orașului Onești, automat gândul îți sare la Nadia Comăneci și gimnastică. Și este logic să fie așa, având în vedere că imensa noastră campioană este născută în această urbe în care a și început sportul prin intermediul căruia a ajuns celebră, atingând perfecțiunea. De altfel, chiar se dorește schimbarea numelui clubului în „Nadia Comăneci”.

INTERVIU. Iulian Vrabete este un bărbat elegant atât pe scenă, cât și dincolo de ea. Absolvent de arhitectură, și-a lăsat la un moment dat viața condusă de marea sa pasiune, muzica. Și bine a făcut, căci a ajuns la una dintre marile trupe românești, Holograf, cu care a crescut împreună, devenind unul dintre marii basiști ai României

REPLAY. Mihai Rusu, fosta voce Europa Liberă, despre Deutscher Fußball Bund, iar Daniel Nazare și Răzvan Toma vă amintesc evenimentele sportive de acum 3 decenii.

PORTRET. Andrei Cordea, extrema dreaptă în vârstă de 21 de ani, proaspăt transferat la FCSB, a revenit în România după o aventură de doi ani în Italia și s-a impus în Liga I, însă sunt mai puțin știute povestea sa și greutățile prin care a trecut până să ajungă aici.

RECENZIE. Air Majesty: carte românească dedicată lui Jordan. Pentru prima dată în țara noastră, cunoscutul comentator TV Emil Hossu-Longin, autodeclarat „cel mai mare fan din România al lui Mike”, îi dedică o lucrare monumentală, de peste 750 de pagini, structurată în 23 de capitole și completată cu ilustrații color de la momentele de referință ale carierei sale.

BEST ELEVEN. Victor Pițurcă prezintă cea mai bună echipa națională a tuturor timpurilor

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 53 | Iunie 2021

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *