Revista 100% SPORT nr. 55 | August 2021

Revista 100% SPORT nr. 55 | August 2021

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Medalii din piatră seacă

Product Description

Revista 100% Sport România ajunsă la numărul 55, 107 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem, aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 9 august, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Desfășurate într-un context dificil, cu numeroase restricții impuse sportivilor, antrenorilor și oficialilor, precum și cu porțile închise, Jocurile Olimpice 2020 au confirmat previziunile în ceea ce ne privește. Iar cele două sporturi în care s-au luat medalii, canotajul (una de aur, două de argint) și scrima (una de argint), figurează în topul celor mai eficiente în întreaga istorie a participărilor noastre la această întrecere.

Acest bilanț făcut în prima săptămână de competiție ar fi fost și mai bun dacă Geanina Beleagă, de două ori campioană mondială la dublu vâsle categoria ușoară alături de Ionela Cozmiuc, nu s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate în ultimul an. Sau dacă barca feminină de 8+1 ar fi putut păstra aceeași cadență ca în recalificări, acolo unde a doborât recordul mondial al probei. Ca să nu mai vorbim despre absențele din Team România. Iar pe această listă s-au aflat Simona Halep și Horia Tecău, Cristina Neagu și colegele ei din naționala de handbal și Loredana Toma, multiplă campioană mondială și europeană la haltere. O analiză completă, în noul număr al revistei.

CE MAI CITIM ÎN 100% Sport

BRAȘOV. De ce alte cluburi din România nu reușesc? Explicația o dă un conducător de la Sepsi OSK. „Banii investiți de Guvernul de la Budapesta sunt administrați corect. Aici este diferența. Sunt mereu controale și nimeni nu-și permite să păcălească“. Asta în timp ce autoritățile române nu par interesate de sport.

DOBROGEA. Cu GHEORGHE HAGI la timonă, cu suporterii alături de echipă, cu tradiția alb-albastră și emblema clubului pe piept, cu cea mai puternică academie din țară, Farul se numără printre noile forțe din Liga I.

OLTENIA. Fost atacant al Universităţii Craiova în sezonul promovării în Liga 1, Viorel Ferfelea, a rămas suporterul „alb-albaștrilor”.

VOLEI. Meciurile Grupei D se vor desfășura în BT Arena din Cluj, între 18 și 25 august, iar echipa României vizează să se califice în optimile de finală.

SPORT BUSINESS. Câteva schimbări în echipamentele de joc pentru sezonul Ligii I care tocmai a început. Nike este cea care domină campionatul intern: cinci formații au apelat la acest brand. Macron și Joma sunt pe locul secund, cu câte trei grupări.

ANAD. Agenția Națională Anti-Doping a reușit să ducă la bun sfârșit lungul proces de modificare a legii privind prevenirea și combaterea producerii și traficului ilicit de substanțe dopante.

REMEMBER.  Daniel Nazare și Răzvan Toma vă amintesc evenimentele sportive de acum 3 decenii.

PORTRET. La doar 20 de ani, Dragoș Albu, mijlocașul central de la FC U Craiova, i-a condus pe olteni către promovarea în Liga 1, după o pauză de zece ani

INTERVIU. Crina Matei este de ceva timp o artistă îndrăgită de publicul larg, datorită talentului său, înfățișării sale foarte plăcute dar și energiei sale debordante

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocurile F1 2021 și Monster Hunter Stories 2, dar și despre cartea lui Paul Cotîrleț, O istorie a Petrolului Moinești.

BEST ELEVEN. Florin Răducioiu și cei mai buni adversari. Fostul fotbalist a ales cei mai buni fotbaliști cu care a jucat.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 55 | August 2021

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *