Revista 100% SPORT nr. 56 | Septembrie 2021

Revista 100% SPORT nr. 56 | Septembrie 2021

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – David Popovici
Supliment GRATUIT – Liga 1 – Season preview 2021-2022

Product Description

Numărul 56 al Revistei 100% Sport România, 108 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem, aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut miercuri, 8 septembrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Ce aduce nou 100% Sport? Numărul de septembrie conține GRATUIT un supliment cu toate echipele din Liga I, de 50 de pagini, în condiții grafice excepționale, cu date despre istoria și tradiția echipelor, dar și o analiză despre noul sezon 2021-2022.

Ne-am gândit că dacă tot vine toamna să-i fidelizăm pe cititorii noștri cu un supliment despre Liga I, așa că noul 100% Sport vine cu o altă revistă de 50 de pagini, unde aveți date despre noul sezon competițional 2021-2022. Numărul 56 al revistei noastre îl scoate în evidență pe David Popovici. Chiar dacă n-a luat medalie, juniorul a încântat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Are 16 ani, este înotător, specializat în probele de la stilul liber. Supranumit „Fenomenul” sau „Extraterestrul”, bucureșteanul susține că încearcă să rămână cu picioarele pe pământ. La revenirea de la Roma, unde a obţinut patru medalii, dintre care trei de aur, la Campionatul European de juniori, și la întoarecerea de la Tokyo, Popovici a spus că este „doar un băiat care înoată repede, cu antrenori și părinţi foarte buni”. De fiecare dată, a mulțumit federației. Ceea ce, veți spune, ține de un protocol obișnuit. A impresionat, însă, mai apoi prin spontaneitatea lui, prin replicile directe. Și prin felul franc de a privi lucrurile. Și vorbim despre un sport care numără câteva bazine performante la nivel național.

CE MAI CITIM ÎN 100% Sport

ENIGMELE SPORTULUI. În istoria sportului mondial au existat câteva situații în care unii concurenți au fost deranjați în momentul în care se aflau în luptă pentru supremație. Un astfel de caz s-a produs chiar la Jocurile Olimpice de luna trecută.

BRAȘOV. În această vară, FC Brașov a reapărut în fotbalul românesc pe spatele Coronei. Noul FC Brașov a preluat locul Coronei în Liga 2, prin cesionarea de loc aprobată de FRF. Ulterior, primăria a dat noii echipe dreptul de a folosi marca FC Brașov, iar FRF a aprobat. După patru ani, Brașovul are, din nou, o echipă în al doilea eșalon fotbalistic.

DOBROGEA. Timp de o săptămână, la mijlocul lunii august, Mamaia s-a transformat în capitala voleiului pe plajă românesc. Cele mai bune echipe din țară s-au luptat pentru titlurile naționale de volei pe plajă de seniori – Jocurile Reciclării Wasterminator.

OLTENIA. Conf. univ. dr. Dumitru Barbu, fost metodist în cadrul FRF și antrenor cu rezultate notabile la Academia „Gică Popescu“, este bucuros pentru noul său mandat la CS Universitatea Craiova.

MOLDOVA. Arenele Ciric din Iași au găzduit în perioada 12-18 iulie ediția a doua a turneului de tenis ATP Challenger 100 „Concord Iași Open”, cel mai important turneu de tenis ATP din România, dotat cu premii totale de 88.520 de euro.

VOLEI. Lacrimi pentru România. Finalul meciului cu Finlanda (1:3), penul-timul din cadrul Grupei D de la Cluj, le-a găsit pe jucătoarele noastre cu lacrimi în ochi. Eșecul suferit (0:3) le scosese din cursa de calificare în optimile de finală ale Campionatului European, primul găzduit de țara noastră, la volei, în ultimii 58 de ani.

INTERVIU. De vorbă cu Carmen Trandafir. Cine nu a ascultat sau fredonat măcar o dată după 1990 piesele „Micul meu Univers” sau „Vreau iubirea ta”, cu siguranță nu și-ar mai aduce-o aminte pe Carmen Trandafir. Acum, artista s-a rebranduit, a scos piesa „Prin Gânduri”, a rămas cu același chip plăcut și știe cam tot ce se întâmplă în lumea sportului. Iar asta nu doar pentru că este soția comentatorului Emil Grădinescu, ci o pasionată a fenomenului.

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocurile Ghost of Tsushima Director’s Cut și Unbound World’s Apart, dar și despre cartea lui Nicolae Stanciu, Naționala 1970-2020, Cronici sentimentale.

PORTRET. Bogdan Racovițan a atras atenția în acest sezon al Ligii I, fiind titular în apărarea celor de la FC Botoșani, la doar 21 de ani. Fundașul central cu dublă cetățenie, română și franceză, a debutat la seniori în România, deși și-a petrecut toată viața în fotbalul din „Hexagon”.

BEST ELEVEN. Ionuț Chirilă și cea mai bună echipă. Antrenorul român a făcut un prim unsprezece cum nu s-a mai văzut.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 56 | Septembrie 2021

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *