Revista 100% SPORT nr. 59 | Decembrie 2021

Revista 100% SPORT nr. 59 | Decembrie 2021

9.99 lei 6.99 lei

Cover story – Nationala de Rugby

SKU: 21012 Categorie: Etichete: , , ,

Product Description

Numărul 59 al Revistei 100% Sport România, 111 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut joi, 9 decembrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Astăzi vorbim despre fix 5 ani de când a apărut primul număr 100% Sport, după transformarea IlfovSport și încercăm să rămânem la un nivel înalt, într-o piață tot mai săracă și unde nimeni nu mai are încredere în puterea print-ului. Cu toate acestea, revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online.

Grație ultimului succes, 32-20 cu Tonga, „Stejarii” au urcat pe locul 15 în ierarhia World Rugby. Echipa de rugby a României a bifat trei victorii din tot atâtea posibile în această toamnă. Trei meciuri și tot atâtea victorii au fost suficiente pentru ca naționala noastră să facă un salt în clasamentul mondial. Iar aceste rezultate au fost dublate și de evoluțiile bune ale oame-nilor lui Andy Robinson.

Nu este o surpriză că nați-onala de rugby este atât de bine plasată în lume. Și o dovedește faptul că din 2003, de când s-a întocmit acest clasament, ea n-a coborât niciodată mai jos de locul 19. Și a atins poziția a 13-a, cea mai bună a sa. Înainte de aceasta, Ro-mânia s-a poziționat și mai bine în sportul cu balonul oval. Totul despre echipa națională de rugby, plus un interviu cu Alin Petrache, despre revenirea în forță a “stejarilor”, în noul număr 100% Sport.

CE MAI CITIM

BRAȘOV. Iulian Popa a renunțat la cariera de fotbalist în urmă cu trei ani, pe când era la FC Hermannstadt și avea doar 34 de ani. Fost jucător la FC Brașov și Rapid, Iulian s-a dedicat antrenoratului și pregătește echipa FC Avrig.

DOBROGEA. Construit de la zero de către autoritățile locale în doar cinci ani, Clubul Sportiv Medgidia a trăit un moment istoric, bifând prima prezență în Europa.

OLTENIA. 2021 este cel mai bun an de la înfiinţarea Federaţiei Române de Culturism și Fitness! A fost pentru al cincilea an consecutiv în care echipa României a obţinut titlul de campioană Balcanică, un lucru realizat cu mari eforturi. 

MOLDOVA. Dragoș Bălăiașa, de la „Suprem Karate Club Iași”, a fost desemnat cel mai bun sportiv al Campionatelor Europene de Karate Tradițional din Serbia, după ce a reușit să cucerească cinci medalii. Ieșeanul a urcat pe podium în toate cele cinci probe în care a concurat, obținând două medalii de aur, două de argint și una de bronz.

GOLURI DE PUS ÎN RAMĂ. O nouă rubrică își face loc de acum în paginile 100% Sport, iar caricaturistul Florin Blăgoi vă desenează goluri de pus în ramă.

TROFEE DISPĂRUTE. Din noul număr al revistei aflați care a fost prima competiție oficială în care a participat echipa națională de fotbal a României.

INTERVIU. Andi Vasluianu este o prezentă constantă în cinematografia românească de după ’89. Cu talent, ajutat și de chipul său meridional, având ascendență grecească, a dat naștere unor felurite personaje, atât pozitive, cât și negative (după propria declarație, nu a ținut un raport al acestora). Însă dincolo de scene și platourile de filmare, este și un mare fan al sportului, după cum veți putea constata citind interviul din numărul 59 al 100% Sport.

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocurile Riders Republic și Guardians of the galaxy.

PORTRET. Cu un nume care, fără îndoială, iese în evidență, Adi Marian Chică-Roșă, atacantul împrumutat de către FC Botoșani la FC Buzău, a apărut de nicăieri și a ajuns să conducă clasamentul marcatorilor din Liga 2. Acesta are o poveste de film.

SPORT BUSINESS. Cât au câștigat jucătoarele de tenis din România în 2021.

BEST ELEVEN. Emilian Hulubei și cea mai bună echipă. Fostul fotbalist român, acum președintele sindicatului fotbaliștilor, a ales o echipă în care se regăsesc marii fotbaliști din perioada anilor 2000, dar și Maradona.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 59 | Decembrie 2021

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *