Revista 100% SPORT nr. 65 | Iunie 2022

Revista 100% SPORT nr. 65 | Iunie 2022

12.99 lei

Cover story – 10 ani de 100% Sport România
Revenirea lui Răzvan Lucescu Jr în Grecia

Product Description

Numărul 65 al Revistei 100% Sport România, 117 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 13 iunie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online.

Este și un număr aniversar, pentru că în iunie 2012 apărea primul număr din proiectul, pe termen lung la vremea respectivă, al IlfovSport. Și zicem noi că ne-am ținut de cuvânt, pentru că au trecut 10 ani, iar cifrele sunt doar niște numere, așa că nu vrem să fim reci, să vă dăm niște statistici de genul: 7,5 milioane de utilizatori online, peste 2,400 de articole publicate, 117 ediții printate, toate într-o revistă înaltă de 48 de centimetri. Dar acolo e toată pasiunea noastră. Credeți că e ușor să ții o revistă din banii unui singur om? Sau că o facem pentru bani, ca orice tânăr care intră în presă și are pretenții de directoraș de multinațională producătoare de telefoane super scumpe? IlfovSport a pornit din pasiune, cu oameni experimentați și tăbăciți în presă, cu timpul am adus alții și mai experiemntați, dar oameni care nu și-au pierdut verbul, dar mai ales care au rămas acolo, îndrăgostiți de ceea ce făceau, de presa sportivă.

Credeți că e ușor? Nicidecum, e atât de dificil, ca-n orice mariaj, ca-n orice legătură dintre oameni, cu probleme, cu certuri, cu momente tensionate. Dar, după furtuni, deasupra norilor, cerul este tot timpul albastru. Și povestea merge mai departe, iar noi vă mulțumim că sunteți alături de noi. Promitem că ne auzim și după 20 de ani, ca-n cartea lui Alexandre Dumas.

CE MAI PUTEȚI CITI ÎN NOUL 100% Sport!

LUCESCU JR, despre carieră și fotbalul românesc. Răzvan Lucescu a revenit în Grecia, după experiența de la Al-Hilal, chiar dacă a avut foarte multe oferte de a antrena în campionate mai puternice. Tehnicianul român a vorbit despre experiențele din ultimii ani și despre cum vede astăzi fotbalul românesc, dar mai ales despre mentalitatea fotbalistului nostru.

ISTORIA CUPEI MONDIALE. PÂNĂ LA STARTUL EDIȚIEI WORLD CUP DIN QATAR VEȚI GĂSI ÎN PAGINILE 100% SPORT EVENIMENTE MAI PUȚIN CUNOSCUTE DIN FOTBAL, DE LA CEL MAI IMPORTANT TURNEU PLANETAR.

CUPA E LA SEPSI. Cu un stadion ultramodern construit cu fonduri din partea Guvernului de la Budapesta, Sepsi OSK a crescut și ca nivel sportiv, iar performanțele nu au întârziat să apară.

CONSTANȚA. La doar câteva luni de la retragere, cel mai titrat jucător român din ultimele decenii, George Buricea, a acceptat fără ezitare rolul de antrenor principal al HC Dobrogea Sud Constanța.

RUGBY. Părintele rugby-ului feminin în România, prof. Eusebiu Popa, a înființat, pe 1 iunie 1996, prima echipă de fete în țara noastră, la Rugby Club Venus Rifil Piatra Neamț. În timp, „Mâțele Negre” de la Piatra Neamț au devenit un adevărat brand în sportul românesc.

NOI NU I-AM UITAT. Petre Brănișteanu, legenda baschetului românesc, nu este impresionat de salturile unor cluburi autohtone în cupele europene, deoarece acestea sunt realizate cu jucători străini.

DE VORBĂ CU PAUL CIUCI. Fata din vis. Titlul este o parafrazare a numelui piesei de căpătâi din prolifica creație a lui Paul Ciuci, „Fata din vis”, care a încântat atâtea generații. Iar muzica nu a fost doar o pasiune fără margini, ci chiar sensul vieții sale. Răzvan Toma a vorbit cu Paul Ciuci despre sport și muzică.

PORTRET. Mihai Popa, portarul de la FC Voluntari, a avut un sezon excepțional și povestește care este secretul succesului.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% SPORT nr. 65 | Iunie 2022

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *