Revista 100% Sport Romania nr. 57 | Octombrie 2021 | Editie Digitala PDF

Revista 100% Sport Romania nr. 57 | Octombrie 2021 | Editie Digitala PDF

4.99 lei

Cover story – Gabi Ruse _ Tenis

 

 

Product Description

Numărul 57 al Revistei 100% Sport România, 109 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 11 octombrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

Cel mai recent număr al revistei noastre o are ca vedetă pe copertă pe tânăra jucătoare de tenis Gabriela Ruse. În ultimele luni, jucătoarea bucureșteană a înregistrat cele mai bune rezultate ale carierei sale. În iulie a câștigat turneul de la Hamburg, iar apoi a disputat finala de la Palermo. Gabi a atins vârful de formă și a câștigat 13 meciuri la rând! Adică partidele din calificările pentru turneele de la Hamburg și Palermo, plus alte 7 pe tabloul principal. O performanță care, cel puțin din punct de vedere al efortului depus, o depășește pe aceea a britanicei Emma Răducanu, care s-a impus la US Open 2021 după o serie de 10 victorii (3 în calificări și 7 pe tabloul principal). Spre deosebire de aceasta, românca a cedat trei seturi în disputele sale. Totul despre Gabi Ruse în noul număr 100% Sport.

CE MAI CITIM ÎN 100% Sport

BRAȘOV. Sub îndrumarea antrenorului Željko Bubanja, baschetbalistul de doar 14 ani, Luca Illes, a câștigat cu Transilvania Brașov o medalie de argint (2021) și una de bronz (2020) în Campionatele Naționale de juniori ale României, fiind deja convocat pentru naționala sub 16 ani a țării noastre. Este deja transferat la celebra Partizan Belgrad și speră să ajungă un baschetbalist mare.

DOBROGEA. Baschet Club Athletic Neptun Constanța este echipa care duce mai departe tradiția baschetului în orașul de la malul mării. După un campionat într-un format inedit, în care “Gladiatorii” s-au adaptat mai greu și s-au confruntat cu cazuri de Covid 19, elevii lui Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici sunt deciși să lupte pentru un loc în play-off.

MOLDOVA. Rugby-ul masculin a renăscut la Iași, în acest an. După marea dezamăgire pricinuită de desființarea echipei de seniori în urmă cu trei ani, iubitorii sportului cu balonul oval din Iași au avut mai multe motive de satisfacție în ultimele luni.

DE CE ALEG SPORTIVII ROMÂNI ALT STEAG? În ultima vreme, așa cum se bănuia de vreo 10 ani, mai mulți performeri cu origini române reușesc rezultate fabuloase, dar pentru țările în care au emigrat. Putem spune că de fapt românii lor sunt străinii noștri.

TROFEE DISPĂRUTE. În urmă cu 35 de ani, Farul Constanța era vicecampioană mondială la rugby, evoluând în finala Masters-ului din Franța.

INTERVIU. De vorbă cu Mihai Alexandru. Fost chitarist la Iris, devenit mai apoi un compozitor de mare talent, care a zămislit numeroase hituri, chiar mega-hituri, Mihai Alexandru iubește și sportul, mai ales fotbalul, regretând că România începe să nu mai conteze în lume, în acest domeniu.

TENIS DE MASĂ. Fetele pregătite de Viorel Filimon și Elena Sebe au bifat a 5-a clasare pe podium din 2013 încoace, la Europeanul de tenis de masă de la Cluj.

SPORT BUSINESS. Cine sunt fotbaliștii cu cele mai mari salarii din lume, aflați chiar din noul număr al 100% Sport.

ANAD. Fie că ține de fair play, de nivelul moralității personale sau de o slăbiciune de moment, decizia apelării la mijloace și metode interzise de regulamentul anti-doping poate avea consecințe din cele mai grave.

MULTIMEDIA. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC. În noul număr, despre jocurile NBA 2K22 și Kena: Bridge of spirits, dar și despre manualul de tenis al lui Nick Bollettieri.

PORTRET. La doar 20 de ani, David Miculescu a atras deja atenția echipelor de pe podiumul Ligii I, prin statura lui impunătoare și prin golurile marcate la UTA.

BEST ELEVEN. Costel Pană și cea mai bună echipă. Antrenorul român de la Al Tai a ales o echipă de super-star-uri.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% Sport Romania nr. 57 | Octombrie 2021 | Editie Digitala PDF

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *