Revista 100% Sport Romania nr. 67 | August 2022 | Editie Digitala PDF

Revista 100% Sport Romania nr. 67 | August 2022 | Editie Digitala PDF

4.99 lei

Cover story – Speranțe pentru Paris 2024

Product Description

Numărul 67 al Revistei 100% Sport România, 119 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut miercuri, 10 august, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online.

Atunci când apare un campion precum David Popovici „ies la lumină” detalii prin care se încearcă să se atingă zona senzaționalului. Să se strângă un număr mare de „like-uri”, de vizualizări. Să se atingă o bună audiență. Așa s-a interpretat, de pildă, una dintre declarațiile bucureșteanului. Și anume că, în zilele în care are antrenament, Popovici se trezește pe la ora 4:30. Apoi s-a aflat că și Vlad Stancu este foarte bun înotător pe distanțe lungi, dar și că Bianca Costea este o înotătoare de perspectivă.

Pentru cei care știu cu ce se mănâncă și sporturile unde nu există o poartă, programul spartan pe care îl urmează performeri precum Popovici sau Stancu nu e deloc surprinzător. Așadar, Popovici se trezește în zori… Stancu, la fel. Bianca Costea, așijderea. Și la fel fac toți acei tineri care vor să performeze în înot, la nivel național, european mondial.

Ei sunt sportivii de care se leagă speranțele României într-o clasare pe podium la Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024. Citiți un material excepțional, semnat de experimentatul nostru jurnalist, Marian Valentin Burlacu, despre speranțele noastre de la JO de la Paris.

CE MAI CITIM ÎN NOUL 100% SPORT

Cum a apărut rugby-ul. Revolta învățăceilor englezi din 1797 a făcut ca fiecare colegiu din Regat să inventeze câte un joc din contopirea unora apărând mai apoi sportul cu balonul oval.

PATRONI DE POVESTE DIN FOTBALUL ROMÂNESC. 100% Sport începe un nou foileton și în fiecare număr vom prezenta unul dintre patronii de după 90 ai fotbalului românesc. Începem cu echipa premierelor, Universitatea Craiova. George Ilinca era în anii ’90 unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din Craiova, iar Știința a sperat la vremuri de renaștere cu el la conducere.

ISTORIA CUPEI MONDIALE. PÂNĂ LA STARTUL EDIȚIEI WORLD CUP DIN QATAR VEȚI GĂSI ÎN PAGINILE 100% SPORT EVENIMENTE MAI PUȚIN CUNOSCUTE DIN FOTBAL, DE LA CEL MAI IMPORTANT TURNEU PLANETAR.

Sportul președintelui. În România, golful este considerat încă de mulți un sport elitist și foarte scump, dar există suficiente argumente pentru a demola acest mit.

De vorbă cu Radu Gheorghe. Artistul aduce bunădispoziție în jur numai dacă-i rostești numele. Un terapeut al râsului, artist cu talent polivalent, a avut o viață care ar putea fi subiectul unei cărți bestseller. Am încercat să scoatem în evidență crâmpeie din biografia sa care să reliefeze cât mai fidel personalitatea sa umană, artistică dar și sportivă.

PE URMELE RAMONEI FARCĂU. Maria Porojan are doar 15 ani, activează la clubul Ramonei Farcău, Olympic RFH, chiar pe postul pe care fosta mare handbalistă a României a făcut performanță: extremă dreapta.

De la Torpedo, la Olimpic Zărnești. Orașul din județul Brașov are din nou echipă de fotbal în Liga a 3-a, după 19 ani de așteptare.

La Ovidiu crește tot sportul, nu doar fotbalul. Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu ocupă un loc aparte pe harta sportului românesc. Axat în principal pe sportul de masă, clubul a crescut simțitor de la revitalizarea sa, în 2012, de către autoritățile locale.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% Sport Romania nr. 67 | August 2022 | Editie Digitala PDF

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *