Revista 100% Sport Romania nr. 71 | Decembrie 2022 | Editie Digitala PDF

Revista 100% Sport Romania nr. 71 | Decembrie 2022 | Editie Digitala PDF

4.99 lei

Cover story – Rugby
Centurionii – Mihai Macovei – Florin Surugiu

Product Description

Numărul 71 al Revistei 100% Sport România, 123 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 12 decembrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online. 

Este ultimul număr din al 10-lea an al revistei, dar nu-i nicio problemă, pregătim deja al 11-lea an, cu numărul din ianuarie. Până atunci, vă prezentăm noul număr din decembrie. Un rol în menținerea alături de națiunile majore ale rugby-ului l-au avut jucătorii, îndeosebi veteranii. Iar închizătorul Mihai Macovei (36 de ani) și mijlocașul de grămadă Florin Surugiu (38 de ani) sunt nu numai doi jucători importanți din axul reprezentativei, ci și lideri ai acesteia. Modele pentru mai tinerii lor colegi. Iar statutul lor a fost confirmat și de faptul că în toamna abia trecută au bifat, fiecare, și cea de-a 100-a prezență într-un meci pentru România.

CE MAI CITIM ÎN NOUL 100% Sport

LECȚIA DE SPORT. În Cișmigiu, la începutul secolului trecut, s-a jucat hochei pe gheață.

BRAȘOV. Fostul șef al FRH, Alexandru Dedu, și-a găsit un nou job și a fost instalat manager general sportiv la CSM Corona Brașov, club finanțat de Consiliul Local Brașov.

DOBROGEA. Demarat în urmă cu un an, proiectul de la Cernavodă își arată roadele. La finalul turului Ligii a IV-a, Axiopolis este recordmena fotbalului la nivel județean din România. Echipa este antrenată de Petre Grigoraș.

MOLDOVA. Înființată în vara anului 2021, echipa Geto-Dacii Garmisch-Partenkirchen, a patra din comuna Garmisch, este condusă de ieșeanul Bogdan Rotaru.

OLTENIA. Bogdan Vătăjelu este unul dintre pilonii Universităţii Craiova, un om de nădejde pentru staff și un tip care conferă liniște atât în vestiar.

ANAD. 100% Sport a discutat cu actualul președinte, Ștefan Rohnean, pentru a afla despre intențiile sale, dar și despre cazul Simona Halep.

SPORT BUSINESS. Mari companii de echipament sportiv precum Nike și Adidas sunt de așteptat să își reducă volumele de comenzi cu până la 40% din 2023.

SPORTIVII ANULUI. În prim-plan s-au aflat înotătorul David Popovici, canoistul Cătălin Chirilă, precum și canotorii Simona Radiș, Ancuța Bodnar, Ionela Cozmiuc, Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan.

INTERVIU. Manuela Hărăbor este una dintre cele mai frumoase actrițe din cinematografia românească. Cu toate acestea, nu a fost deloc ocolită de greutățile vieții care au obligat-o să facă unele alegeri grele, dar importante. Fiind însă o luptătoare, a biruit, a rămas în picioare, dovedindu-se astfel că deciziile luate au fost corecte.

PORTRET. Daniel Paraschiv, atacantul în vârstă de 23 de ani al lui Hermannstadt, este pe val în prima ligă, însă nu i-a fost ușor să ajungă aici.

BEST ELEVEN. Campion al României cu Dinamo, Costel Pană ales o echipă formată din jucătorii care l-au impresionat în timpul carierei de fotbalist, coechipieri și adversari.

Reviews

There are no reviews yet.

Add your review for Revista 100% Sport Romania nr. 71 | Decembrie 2022 | Editie Digitala PDF

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *