Opinie Alin Buzărin | FCSB – FC Arges fază controversată – „Centralul” Antonie implicat

Îmi asum culpa de a trece peste litera regulamentului, peste ce spun specialiștii, FIFA și eventual ONU, UNESCO și Vaticanul referitor la astfel de faze. Însă din punct de vedere al logicii momentului, al deznodământului său, îl cauționez pe Andrei Antonie și găsesc că mingea aceea deviată de mâna lui Tofan și prelinsă în poarta Argeșului a făcut dreptate unei faze care judecată strict după regulament, deci rigid, ar fi dus la alt deznodământ.

NUMĂRUL 56 (108) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ CU UN SUPLIMENT LIGA I DE 50 DE PAGINI! DAVID POPOVICI, MINUNEA ÎNOTULUI ROMÂNESC!

Numărul 56 al Revistei 100% Sport România, 108 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem, aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut miercuri, 8 septembrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Ce aduce nou 100% Sport? Numărul de septembrie conține GRATUIT un supliment cu toate echipele din Liga I

OPINIE/ Alin Buzărin se întreabă de ce ungurii reușesc acolo unde românii eșuează: NU E RAPSODIA MAGHIARĂ, E DOAR MODELUL MAGHIAR!

Rossi a priceput ce are de făcut și merită aprecieri, chiar dacă probabil că nu va trece de grupă. Noi ne încăpățânăm să spunem că vrem să jucăm ofensiv și ne bat Armenia și Georgia. Ca dovadă că n-am înțeles nici cine suntem, și nici ce vrem!

OPINIE/ Alin Buzărin analizează marea performanță a lui Mircea Lucescu: Cum de rezistă mereu vremurilor?

Aceasta e de fapt ideea principală. Restul sunt amănunte, sau doar borne de parcurs. Că e la al nouălea titlu personal în Ucraina. Că a luat și SuperCupa și a dus Kievu lși în finala Cupei, care e pe 13 mai, așadar se află în fața ”triplei”. Că Dinamo Kiev, până să vnă el, nu mai câștigase campionatul de cinci ani. Că și-a dus echipa mai întâi în grupele Champions League, apoi în primăvara Europa League.

NUMĂRUL 50 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! MARINA BABOI ESTE CEA MAI RAPIDĂ ATLETĂ A ROMÂNIEI: “PREFER SĂ-MI ASOCIEZ IMAGINEA CU LATURA SPORTIVĂ!”

Evident, de acum nu trebuie să te mai deplasezi până la chioșcul de ziare din cartier, când îți poți descărca revista în format pdf, la prețul de doar 4,99 lei, de aici. Dacă ai ratat un număr mai vechi, tot în magazinul 100% Sport îl găsești

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre Camelia Potec: Medaliile care nu ruginesc niciodată!

Camelia Potec a devenit un model pentru toți tinerii înotători, pentru că a știut să-și spună povestea, de la primele brațe aruncate în Dunăre, pe când era foaret mică, până la ziua în care a spus că nu a făcut sport pentru bani și nici nu s-a văzut prințesă de Monaco. De aici și încrederea că “sunt și eu acolo!”, pentru că muncește, se dedică, face totul pentru a scoate medalii din sportivii de astăzi, într-o țară care are tot mai puțin sport.

OPINIE/ Alin Buzărin analizează surprinzătoarea opțiune a Iașiului pentru postul de antrenor: Andrei Cristea, din suflet sau din nevoie?

Compunerea cu numirea lui Andrei Cristea pe bancă are un ton optimist. Normal, eroul principal e un simbol local, un moldovean de viță veche, un fost golgeter al României, poate cel mai important fotbalist al zonei de la Romilă și Simionaș încoace (ar trebui pus la socoteală și Pancu, dar el a jucat la Iași un singur sezon, la despărțirea de juniorat și atunci ar trebui să-i punem la socoteală și pe Vasile Iordache și Coco Deleanu, lansați și ei la Iași, dar afirmați în București).

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre dispariția echipelor de fotbal: Turris, o altă jucărie stricată, fără garanție!

O înșiruire a echipelor de fotbal dispărute în 10 ani ar mări acest text cu încă 30 de rânduri, cu nume precum Fortuna Covaci, CSU Voința Sibiu, Sportul Snagov, Minerul Motru, Corona Brașov, Building Vânju-Mare, FC Caracal, Cimentul Fieni, Gloria Bistrița, FCM Bacău, Nitramonia Făgăraș, FC Brașov, Chimia Râmnicu-Vâlcea etc. Mă opresc la câteva, eu mi-am amintit peste 50, iar săptămâna aceasta mai dispare una, din Liga a II-a: Turris Turnu-Măgurele.