NUMĂRUL 57 (109) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! GABI RUSE, ÎN TOPUL SELECT AL TENISULUI

Numărul 57 al Revistei 100% Sport România, 109 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 11 octombrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

OPINIE/ Alin Buzărin se întreabă de ce ungurii reușesc acolo unde românii eșuează: NU E RAPSODIA MAGHIARĂ, E DOAR MODELUL MAGHIAR!

Rossi a priceput ce are de făcut și merită aprecieri, chiar dacă probabil că nu va trece de grupă. Noi ne încăpățânăm să spunem că vrem să jucăm ofensiv și ne bat Armenia și Georgia. Ca dovadă că n-am înțeles nici cine suntem, și nici ce vrem!

NUMĂRUL 51 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! EDI IORDĂNESCU, DESPRE AVENTURA DE LA CFR CLUJ ȘI CE AR SCHIMBA ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

Numărul 51 al Revistei 100% Sport România a apărut vineri, 9 aprilie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre schimbările ciudate de la Universitatea Craiova: Dr. Jekyll Papură și Mr. Hyde Rotaru

Totuși, la Craiova se petrec niște lucruri demne de Dr. Jekyll și Mr Hyde, excepționala carte a britanicului Robert Louis Stevenson, scrisă în 1886. Nu e nevoie să fii expert și să nu-ți dai seama că ceea ce s-a întâmplat la pauza meciului Universitatea Craiova – Viitorul, scor 1-0, e mai mult decât ciudat.

NUMĂRUL 46 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! HAMILTON, CÂND OMUL E MAI BUN DECÂT MAȘINA!

Numărul 46 al Revistei 100% Sport a apărut vineri, 13 noiembrie, pe piață, și așa cum v-am obișnuit, e plin de reportaje despre sport și divertisment. De astăzi, 13 noiembrie, numărul 46 al revistei 100% Sport se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. 

OPINIE/  Alin Buzărin se întreabă cum poate Craiova spăla rușinea eliminării cu Lokomotiv Tbilisi: Perpendicular pe paralele

Acum doi ani, CFR pățea o rușine similară, la eșecul cu Dudelange. Deși, față de amărâții georgieni, luxemburghezii păreau o supercampioană. După Cluj, în grupe, au pierdut greu cu Milan, 0-1, și au făcut un 0-0 cu Betis Sevilla, ceea ce lui Lokomotiv Tbilisi nu-i va fi cu putință în vecii vecilor.

FICȚIUNE / Narcis Drejan, despre meciul jucat de Messi la Roberto Ziduri: “Eu am zis, mi-aș dori, de ce nu, e o șanse…”

Echipele românești sunt lipsite de imaginație, iar montajele astea în Adobe Photoshop cu Messi sunt foarte proaste, nu mai sunt nici cursurile de word, excel, powerpoint, windows 95 sau MS Dos ce erau odată. Așa cum în urmă cu 48 de ani, marele Dobrin era la un pas de Real Madrid, de le-a înnodat picioarele ălora de acolo, la retragerea lui Paco Gento, cu Eusebio sau Santillana, de se foia Santiago Bernabeu în scaunul cu rotile de plăcere, așa s-a întâmplat și în plină pandemie de covid19, cu Lionel Messi, care a venit incognito să dea o probă de joc la Robereto Ziduri.

OPINIE/ ALIN BUZĂRIN scrie despre conflictele din jurul noilor stadioane din București: Se vor înghesui tăietorii de panglici!

Peste tot (poate mai puțin în Giulești) arenele încă neterminate sunt subiecte de dispută. Ca niște prunci încă nenăscuți pe care deja se bat cohorte de nași, deși fătul încă stă la locul lui, în pântecul cald al mamei. Talpan versus Gigi Becali, Alin Petrache împotriva FRF, sau, mai degrabă invers, sunt telenovele pasionante în care fiecare dintre actori revendică rol principal, deși  niciunii dintre beligeranți n-au mișcat o unghie pentru ridicarea noilor arene

OPINIE/Alin Buzărin scrie despre actul de vandalism asupra gardului casei lui Sorin Cârțu: Mizerie murală, mizerie morală

Ca să-l faci pe Cârțu clonat și să-i și scrii asta pe gardurile casei unde locuiește inclusiv cu doi copii de-o șchioapă, nepoțeii lui, înseamnă să nu fi priceput că tu astăzi ești suporterul unei echipe care are o istorie numai pentru că ținta atacului tău grafic a dat goluri și a obținut performanțe cu echipa din acel oraș.