Costel Enache și-a testat elevii cu o echipă de județ

Politehnica Iași a disputat, vineri, în Copou, un meci amical în compania divizionarei a 4-a Flacăra Erbiceni, echipă neînvinsă după șase etape în campionat și clasată pe locul secund. Elevii lui Costel Enache s-au impus cu scorul de 7-0 (3-0), prin golurile marcate de Stoenac (min. 9), Aftanache (18, 48), Corobuță (39), Francisc Cristea (80, din lovitură liberă), Mărieș (82) și Asăvoaei (88).
Antrenorul Costel Enache a folosit următorii jucători:
Prima repriză: Axinte (30 Brânză) – Defta, Okan, Târșa, Stan – Pușcaș, Chiorean – Aftanache, Stoenac, Corobuță – Zaharia.
Repriza a 2-a: Brânză (60 Popescu) – Aftanache (60 Onea), Cană, Târșa (60 Plămadă), Iurașcu (60 Serediuc) – Pușcaș, Chiorean (60 Asăvoaei) – Stan, Stoenac (60 Stoenac), Mărieș – Zaharia (60 Camara).
Îmbucurător pentru tehnicianul Politehnicii este faptul că jucătorii cu probleme medicale mai vechi și-au revenit și au evoluat fără probleme în amicalul cu Erbiceni. Cristi Pușcaș și Stan au bifat câte 90 de minute, în timp ce Stoenac a evoluat 60 de minute.
Nu au jucat în acest meci Mihalache, Deretti, Torres și Pop. Mihalache are amigdalitele umflate și este sub tratament, în timp ce Deretti și Torres au acuzat ușoare accidentări. Staff-ul ieșean speră însă că toți cei trei vor fi apți de joc la meciul din etapa următoare, din deplasare, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. În ceea ce-l privește pe Pop, acesta va reveni abia anul viitor pe teren, după ce a fost operat la claviculă la începutul sezonului.
(Narcis POHOAȚĂ)