NUMĂRUL 60 (112) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! FLORIN NIȚĂ, PORTAR DE 10, OM DE 10

Numărul 60 al Revistei 100% Sport România, 112 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut luni, 10 ianuarie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online.

Daniel Pancu salută calificarea tricolorilor mici la EURO și decizia lor de a conserva avantajul pe final

”Ne bucurăm cu toții pentru această calificare, pentru că în condițiile în care se află fotbalul românesc orice calificare, la orice nivel, este o mare performanță. A fost un joc foarte bun al echipei noastre în prima repriză, meritam să intrăm în avantaj la pauză, apoi a fost o greșeală de arbitraj. Per total, o calificare meritată, am jucat cu echipa de pe primul loc, o echipă foarte bună care a intrat doar de două ori în careul nostru aseară”, a declarat Daniel Pancu.

NUMĂRUL 38 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! NAȚIONALA DE FOTBAL NU S-A MAI DEȘTEPTAT NICI CÂND A ÎNCEPUT IMNUL

Publicația 100% Sport a ajuns în decembrie 2019 la 90 de luni de când vede lumina printului, revista fiind continuatoarea publicației Ilfov Sport, cu eforturi foarte mari, dar vorba românului, nu cedăm și vom continua. Asta înseamnă că începând de marți, 3 decembrie, numărul 38 al revistei 100% Sport este la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.

OPINIE / Alin Buzãrin scrie despre criza acută de apărători a echipei naționale: Țară, țară, vrem fundași!

Nici la fundașii stânga nu stăm mai bine. Apelăm la Bancu, de meserie mijlocaș, fără deprinderi de apărător. Cristi Ganea, dincolo de problemele medicale, a jucat foarte puțin în ultima vreme. Ca și Toșca. Iar competiția internă ni-i arată, în partea ei de vârf, pe Camora, Junior Morais, Radunovici, Sato.