Opinie Alin Buzărin | FCSB – FC Arges fază controversată – „Centralul” Antonie implicat

Îmi asum culpa de a trece peste litera regulamentului, peste ce spun specialiștii, FIFA și eventual ONU, UNESCO și Vaticanul referitor la astfel de faze. Însă din punct de vedere al logicii momentului, al deznodământului său, îl cauționez pe Andrei Antonie și găsesc că mingea aceea deviată de mâna lui Tofan și prelinsă în poarta Argeșului a făcut dreptate unei faze care judecată strict după regulament, deci rigid, ar fi dus la alt deznodământ.

OPINIE / Alin Buzărin comentează o declarație epocală a președintelui FRF. Lui Burleanu i-a sărit siguranța!

Printre alte vorbe de duh rostite cu prilejul festivităților de la București prilejuite meciul Franța-Elveția, printre meandrele unui Comitet Executiv care a pus la cale un viitor sezon intern și mai alambicat decît cel recent încheiat, Răzvan Burleanu a avut vreme să-și dea frâu liber gândurilor în fața microfoanelor și să rostească tot felul de aberații. Le lăsăm deoparte pe cele inofensive, însă ne oprim asupra uneia care n-are cum să nu atragă atenția.

OPINIE/ Alin Buzărin analizează marea performanță a lui Mircea Lucescu: Cum de rezistă mereu vremurilor?

Aceasta e de fapt ideea principală. Restul sunt amănunte, sau doar borne de parcurs. Că e la al nouălea titlu personal în Ucraina. Că a luat și SuperCupa și a dus Kievu lși în finala Cupei, care e pe 13 mai, așadar se află în fața ”triplei”. Că Dinamo Kiev, până să vnă el, nu mai câștigase campionatul de cinci ani. Că și-a dus echipa mai întâi în grupele Champions League, apoi în primăvara Europa League.