OPINIE / Narcis Drejan scrie despre noua pasiune din Liga a III-a: De ce țin cu CS Poseidon 2 Mai Limanu!

Prietenii, cei care mă cunosc și radioascultătorii de la Sport Total FM știu că până în 2009 am ținut cu Universitatea Craiova, iar de atunci am rămas fidel lui Leeds United, echipă ale căror meciuri nu le ratez, simpatizez cu Inter Milano și cam atât. Din România nu puteam să-mi aleg decât o echipă nouă, una care să apară peste noapte și care să o ia de la zero.

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre fotbal, ca religie: This is football sau cum Liverpool a oprit un război!

Știați că din 7,2 miliarde de locuitori ai planetei, 4 miliarde de oameni au o simpatie pentru cel puțin o echipă de fotbal? Fotbalul are în acest moment adepți mai mulți decât orice altă ramură a societății, decât orice religie, este cel mai popular fenomen la nivel mondial. Asta încearcă să explice și noul documentar, finanțat de Amazon și de Starbucks, This is Football, care m-a făcut să-l consum imediat, în 6 ore, fără să respir.

Alin Buzărin scrie despre un afiș istoric și o coincidență Conte Verde, într-o cramă, după fix 89 de ani

14 iulie, către amiază. Vreme zburlită, natură udă. Dacă era octombrie, luam geci groase. Așa, rezistăm la mânecă scurtă celor 17-18 grade, răvășite de vânt.

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre eternele bâjbâieli ale ”câinilor”: Dinamo de la anu` și la mulți ani

Antrenorul-manager-creditor-și-așa-mai-departe a adus zeci de jucători, s-a despărțit de unii dintre ei după doar câteva meciuri și acum coace în cuptorul marii performanțe lotul cu care nu doar că va ataca titlul în campionatul viitor, ci va reuși să-l și cucerească, în mod eroic, așa ca pe o redută nemaiatinsă de treisprezece ani.

NUMĂRUL 31 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! GIMNASTICA ROMÂNEASCĂ, TOT MAI JOS

Sărbătorile pascale s-au încheiat, a început oficial și sezonul de mers pe Litoral, dar noi suntem la datorie și vă aducem noul număr al revistei 100% Sport. Numărul 31 al revistei 100% Sport este începând de luni, 6 mai, pe piață, la toate chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.