OPINIE/ ALIN BUZĂRIN scrie despre conflictele din jurul noilor stadioane din București: Se vor înghesui tăietorii de panglici!

Peste tot (poate mai puțin în Giulești) arenele încă neterminate sunt subiecte de dispută. Ca niște prunci încă nenăscuți pe care deja se bat cohorte de nași, deși fătul încă stă la locul lui, în pântecul cald al mamei. Talpan versus Gigi Becali, Alin Petrache împotriva FRF, sau, mai degrabă invers, sunt telenovele pasionante în care fiecare dintre actori revendică rol principal, deși  niciunii dintre beligeranți n-au mișcat o unghie pentru ridicarea noilor arene

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre proiectul demn de Streinu-Cercel de a muta Liga I în Antalya: Dar de ce să nu ducem fotbalul în Burundi?

Conform celebrelor învățături morale populare, de genul frecatul mentei sau fă-te că muncești, Gabi, un domn din conducerea FRF, tot Gabi, dar și Bodescu, a venit cu trăsnita idee de a muta Liga I în Antalya. Atenție, turcii vor să mute fotbalul în Kazahstan, din cauza pandemiei de covid19, dar o fac și pentru o ofertă financiară absolut fabuloasă, deci nu vorbim doar de siguranță sau de climă, ci de foarte mulți bani.

OPINIE/ ALIN BUZĂRIN SE ÎNTREABĂ CINE VA STABILI DATA RELUĂRII FOTBALULUI: FIFA, UEFA SAU AUTORITĂȚILE ROMÂNE? Tătaru a zis, n-a dat cu paru`!

Raed Arafat nu crede că pregătirile echipelor românești de fotbal pot fi reluate în jur de 15 mai. Nelu Tătaru vorbește despre o dinamică proprie a reapariției vieții pe pământ românesc și aproximează ”în jur de 3 luni”.

FIFA schimbă calendarul primelor reprezentative la presiunea lui Jurgen Klopp. Cum ne-ar putea afecta modificările

FIFA a indicat că doreşte să modifice „o dată pentru totdeauna” calendarul meciurilor echipelor naţionale, informează Reuters. Forul fotbalistic mondial a făcut aceste declaraţii în contextul în care numeroşi antrenori, printre care Juergen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, s-au plâns de programul competiţional încărcat