Opinie Alin Buzărin | FCSB – FC Arges fază controversată – „Centralul” Antonie implicat

Îmi asum culpa de a trece peste litera regulamentului, peste ce spun specialiștii, FIFA și eventual ONU, UNESCO și Vaticanul referitor la astfel de faze. Însă din punct de vedere al logicii momentului, al deznodământului său, îl cauționez pe Andrei Antonie și găsesc că mingea aceea deviată de mâna lui Tofan și prelinsă în poarta Argeșului a făcut dreptate unei faze care judecată strict după regulament, deci rigid, ar fi dus la alt deznodământ.

NUMĂRUL 56 (108) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ CU UN SUPLIMENT LIGA I DE 50 DE PAGINI! DAVID POPOVICI, MINUNEA ÎNOTULUI ROMÂNESC!

Numărul 56 al Revistei 100% Sport România, 108 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem, aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut miercuri, 8 septembrie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali. Ce aduce nou 100% Sport? Numărul de septembrie conține GRATUIT un supliment cu toate echipele din Liga I

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre rating-ul tot mai scăzut al meciurilor Dinamo – FCSB: Când Sclava Isaura devine o opțiune și pentru TV-urile de sport

Despre Dinamo – FCSB se spune că în continuare ar fi cea mai urmărită partidă din fotbalul românesc, în condițiile în care unii o văd pe echipa lui Becali continuatoarea Stelei, însă cifrele de pe TV nu-s deloc de partea celor care spun că Liga I e trăsnet. Și nici nu-și mai merită banii, iar TV-urile de la noi vor gândi serios la următoarea licitație că pierd bani folosind un produs care nu produce audiență nici în perioadă de pandemie, când stadioanele sunt închise.

OPINIE/ Alin Buzărin analizează surprinzătoarea opțiune a Iașiului pentru postul de antrenor: Andrei Cristea, din suflet sau din nevoie?

Compunerea cu numirea lui Andrei Cristea pe bancă are un ton optimist. Normal, eroul principal e un simbol local, un moldovean de viță veche, un fost golgeter al României, poate cel mai important fotbalist al zonei de la Romilă și Simionaș încoace (ar trebui pus la socoteală și Pancu, dar el a jucat la Iași un singur sezon, la despărțirea de juniorat și atunci ar trebui să-i punem la socoteală și pe Vasile Iordache și Coco Deleanu, lansați și ei la Iași, dar afirmați în București).

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre schimbările ciudate de la Universitatea Craiova: Dr. Jekyll Papură și Mr. Hyde Rotaru

Totuși, la Craiova se petrec niște lucruri demne de Dr. Jekyll și Mr Hyde, excepționala carte a britanicului Robert Louis Stevenson, scrisă în 1886. Nu e nevoie să fii expert și să nu-ți dai seama că ceea ce s-a întâmplat la pauza meciului Universitatea Craiova – Viitorul, scor 1-0, e mai mult decât ciudat.

NUMĂRUL 48 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! CUM A AJUNS ȘI HANDBALUL FEMININ SĂ TRĂIASCĂ DIN AMINTIRI!

Este un nou an, iar redacția 100% Sport își vede în continuare de treabă și continuă pe aceeași linie, cu informații despre sport, cu oameni care au legătură cu fenomenul și vă anunțăm că munca începută acum 9 ani, cu IlfovSport, continuă și-n 2021 cu numărul 48 al revistei 100% Sport. Numărul 48 al Revistei 100% Sport a apărut vineri, 15 ianuarie și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio din București și din țară, dar și la distribuitorii de presă zonali.