NUMĂRUL 26 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! Anul lui Marius Copil: „Aș fi fost mai repede în Top 100 dacă lucram mai devreme cu 2 oameni!”

Dacă duminică a fost 2 decembrie, iar România a continuat sărbătoarea Centenarului, revista 100% Sport a apărut luni, 3 decembrie, pe piață, cu ultimul număr al anului 2018, încă un an în care tenisul românesc a fost la înălțime.

AO 2018: Revenire fabuloasă pentru Irina Begu. Niculescu, Buzărnescu și Copil au pierdut

Prima zi de la Australian Open n-a fost tocmai fastă pentru jucătorii români aflați pe teren, din cei patru doar Irina Begu (27 ani /40 WTA) reușind calificarea în turul 2, după o revenire senzațională în fața favoritei nr. 31, rusoaica Ekaterina Makarova: 3-6, 6-4, 8-6.

AO 2018: Patru români dispută meciuri în primul tur, la simplu

Irina Begu deschide seria, la ora 2.00, în fața Ekaterinei Makarova. La aceeași oră, Monica Niculescu va debuta în compania nemțoaicei Mona Barthel, iar la 5.30 Marius Copil va schimba primele mingi cu francezul Gilles Simon. În sfârșit, în jurul orei 09.00, pe Arena Margaret Court, Mihaela Buzărnescu va da din nou ochii cu Caroline Wozniacki, a doua favorită a turneului și cea care a învins-o și la US Open, toamna trecută.