OPINIE / Alin Buzărin comentează o declarație epocală a președintelui FRF. Lui Burleanu i-a sărit siguranța!

Printre alte vorbe de duh rostite cu prilejul festivităților de la București prilejuite meciul Franța-Elveția, printre meandrele unui Comitet Executiv care a pus la cale un viitor sezon intern și mai alambicat decît cel recent încheiat, Răzvan Burleanu a avut vreme să-și dea frâu liber gândurilor în fața microfoanelor și să rostească tot felul de aberații. Le lăsăm deoparte pe cele inofensive, însă ne oprim asupra uneia care n-are cum să nu atragă atenția.

OPINIE / MARIAN BURLACU scrie despre eșecul lui CSMB în Rusia – Obsesia pentru defensivă ne-a făcut să neglijăm exersarea atacului!

Echipa feminină de handbal CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campioanelor. Cu excepția Cristinei Neagu (9 goluri marcate) și Jelenei Grubisic, „Tigroaicele” au avut o evoluție lamentabilă în meciul retur, cu ȚSKA Moscova, pierzând (19-24) și ratând atingerea obiectivului la criteriul „goluri marcate în deplasare” (în tur a fost 32-27). Dincolo de gustul amar lăsat de acest rezultat, în acest eșec se întrevăd cam aceleași cauze ca ale aceluia al naționalei care a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.