OPINIE / Alin Buzărin despre ce ne poate oferi Simona Halep la Australian Open: În spatele Simonei

Simona n-a mers la Shenzen și a pierdut 250 de puncte WTA. Oricum era frig acolo, fetele se produceau în colanți, în bluze groase, departe de designul delicat al fustițelor tenisului. În acest timp Simona a hrănit pui de cangur și a pozat ursuleți koala în mult mai calda și mai plăcuta Australie.

NUMĂRUL 26 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! Anul lui Marius Copil: „Aș fi fost mai repede în Top 100 dacă lucram mai devreme cu 2 oameni!”

Dacă duminică a fost 2 decembrie, iar România a continuat sărbătoarea Centenarului, revista 100% Sport a apărut luni, 3 decembrie, pe piață, cu ultimul număr al anului 2018, încă un an în care tenisul românesc a fost la înălțime.

NUMĂRUL 23 AL REVISTEI 100% SPORT ROMÂNIA ESTE PE PIAȚĂ! TOTUL DESPRE PERFORMANȚA ROMÂNIEI LA GLASGOW: FLOTILA A REDEVENIT DE AUR

Numărul 23 al revistei 100% Sport, 75, dacă includem IlfovSport, poate fi găsită deja la distribuitorii de presă din țară. La chioșcurile Inmedio, 100% Sport poate fi găsit de marți sau miercuri, 4-5 septembrie.

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre discursul Simonei Halep la Montreal

La doar câteva minute după ce românul acela de pe arena din Montreal a strigat cît a putut de tare ”Muie PSD”, pozându-se totodată cu tricolorul în brațe, facebook-ul a explodat. Ce om curajos! Ce demn purtător de cuvânt al diasporei! Ce conștiință națională trează! Ce ambasador al unui mesaj politic profund!