Sporturi

MARIAN BURLACU scrie despre succesele lui David Popovici de la CM de natație: Urmașul lui Tarzan timișoreanul

Un român a uimit lumea natației mondiale. Anunțat drept un star al înotului internațional încă de anul trecut, dinaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, David Popovici (17 ani) a devenit primul român care cucerește titlul suprem în acest sport. Și nu o dată, ci de două ori. Și nu în orice probe, ci la 100 m și 200 m liber.

România, victorioasă la volei masculin în finala Silver League! Victorie dramatică împotriva Finlandei

Echipa masculină de volei a României a izbutit promovarea în Golden League! Naționala noastră a câștigat cu 3:2, duminică, 19 iunie, la Final Four-ul ediției 2022 a Silver League, de la Budapesta, finala cu reprezentativa similară a Finlandei. În Golden League a evoluat, anul acesta, și echipa feminină a României, care a pierdut la mare luptă (2:3) semifinala cu Cehia, pe terenul acesteia.

Naționala masculină de volei a trecut de Ungaria și va disputa finala Silver League

Reprezentativa masculină de volei a României a câștigat cu 3:0, sâmbătă, 18 iunie, semifinala ediției 2022 a Silver League, de la Budapesta, cu echipa similară a Ungariei. În finala competiţiei, programată astăzi (duminică, 19 iunie), naționala va înfrunta pe Finlanda, care a dispus cu 3:1 de Macedonia de Nord.

Naționala feminină de volei a României a pierdut la mare luptă semifinala Golden League

Echipa feminină de volei a României a pierdut la mare luptă (2:3), joi, 16 iunie, la Prostejov, meciul cu reprezentativa similară a Cehiei. Confruntarea a contat pentru semifinalele ediției 2022 a Golden League. În finală, Cehia va înfrunta Franța, care s-a impus cu 3:0 în fața Croației.