Sporturi

MARIAN BURLACU scrie despre eșecul Stejarilor cu Portugalia: Lenți am fost, lenți vom muri!

Naționala de rugby a suferit cea mai grea înfrângere din istoria confruntărilor cu Portugalia, 24-49… A fost, totodată, cel de-al doilea eșec în fața lusitanilor. O premieră pentru Stejari, care au 23 de victorii în 29 de partide cu cei supranumiți Lupii. Diferența a făcut-o viteza. Atât cea de deplasare a jucătorilor, cât și aceea de transmitere a balonului. O viteză pe care noi, românii, nu prea o arătăm în sporturile de echipă cu mingea.

NUMĂRUL 85 (137) 100% SPORT ROMÂNIA ESTE LA CHIOȘCURILE DE ZIARE! Campion de cursă lungă!

Numărul 85 al Revistei 100% Sport România, 137 dacă punem și IlfovSport, pentru că suntem aceeași echipă, din același proiect editorial, a apărut astăzi, luni, 12 februarie, și se găsește la chioșcurile de ziare Inmedio si Xpress din București și din țară. Revista poate fi găsită și în format pdf, pentru cei care au trecut deja la obișnuința cititului presei în mediul online.

MARIAN BURLACU scrie despre situația din rugbyul mondial: Mai multe echipe la Cupa Mondială, concurență mai mare pentru Stejari

Primele meciuri din ediția 2024 a Rugby Europe Championship au confirmat o temere mai veche. Și anume că diferențele valorice dintre echipele mici („valul 3” valoric) și cele din „valul 2” se micșorează. Iar mărirea numărul de echipe participante la Cupa Mondială de rugby, de la 20 la 24, începând cu ediția din 2027, va stărni tot mai multe ambiții pentru formații precum Belgia, Țările de Jos, Germania și Polonia. Ceea ce trebuie să fie un avertisment pentru oamenii din Mica Ovalie.

Share