Alte sporturi

Prima ediţie a „L’Étape Romania by Tour de France” reunește peste 1.300 de cicliști în București

Organizat în premieră în țara noastră, duminică, 28 august, evenimentul „L’Étape Romania by Tour de France” va reuni la start peste 1.300 de cicliști, amatori, dar și profesioniști, precum și pe apropiații acestora care vor veni să-i încurajeze. Organizatorii au anunțat că mai multe bulevarde şi străzi din centrul Bucureştilor vor fi închise traficului auto.

David Popovici a pulverizat recordul mondial la 100 m liber!

Legitimat la CS Dinamo București, David Popovici (17 ani) a câştigat, astăzi (sâmbătă, 13 august), medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de înot pentru seniori de la Roma. Bucureșteanul a făcut o cursă fantastică și a stabilit un nou record mondial al probei. David Popovici va mai concura la Roma la 200 m liber, 400 m liber şi 4×100 m liber.

Maratonista kenyană Mary Keitany este ambasadorul Brașov Running Festival

Organizatorii Brașov Running Festival au anunțat că Mary Keitany este ambasadorul întrecerii care se va desfășura în 24 și 25 septembrie. Sportiva din Kenya este deținătoare a recordului mondial la maraton, ea terminând ediția din 2017 a Maratonului de la Londra în 2h 17:01.

Piloții de la cel mai dificil raliu hard enduro din lume au participat la ”Parada Națiunilor”

Concurenții ”In Madness We Trust”, a 19-a ediție a Red Bull Romaniacs au intrat în atmosfera celui mai dificil raliu hard enduro din lume traversând Sibiul în cadrul Paradei Națiunilor. Steaguri din peste 50 de țări au fluturat luni, în centrul istoric, riderii trecând pe sub Podul Minciunilor, Turnul Sfatului și traversând Piața Mare, în drum spre traseul de la Prolog.

Alex Filip și Gabi Lazăr au trăit o experiență memorabilă la Rally di Roma Capitale

Alex Filip și Gabi Lazăr au luat startul în weekend-ul trecut la Rally di Roma Capitale, etapa a șasea din Campionatul European de Raliuri, la categoria ERC4 cu un Renault Clio Rally5. Într-o categorie extrem de competitivă, ERC4, cu peste 20 de mașini la start, eir s-au clasat în final pe poziția a 14-a.

Cele trei trasee ”L’Étape România by Tour de France” vor trece prin puncte emblematice din București

Capitala României va găzdui, în 28 august, prima ediție a competiției ”L’Étape România by Tour de France”. Organizatorii evenimentului au stabilit cele trei trasee dezvoltate de specialiști, pentru toate categoriile de concurenți: The Race – 85 km, The Ride – 42 km și City Adventure – 14 km. Acestea vor trece prin punctele emblematice ale Bucureștilor și vor provoca cicliștii amatori, nu doar pe cei de performanță, să trăiască o experiență legendară.