Alte sporturi

Oameni din sport cer demisia ministrului Novak. Campionul paralimpic nu știe ce este politețea sau măcar diplomația

Ana Maria Popescu Brânză a adus prima și până acum singura medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Iar declarația ei a stârnit replica ministrului Tineretului Sportului, Carol Eduard Novak. Preluată de mass-media, intervenția demnitarului a stârnit reacția oamenilor pe rețelele de socializare, majoritatea condamnând lipsa de politețe a acestuia sau cel puțin de diplomație.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au început. Naomi Osaka a aprins flacăra olimpică

La Tokyo, pe Stadionul Olimpic, a început oficial ediția cu numărul 32 a Jocurilor Olimpice de vară. Amânată cu un an din cauza pandemiei de COVID-19, competiția se desfășoară cu porțile închise și cu numeroase restricții impuse sportivilor și oficialilor. Printre delegațiile care au participat la Ceremonia de Deschidere s-a aflat și aceea a României, în frunte cu canotoarea Simona Radiș și înotătorul Robert Glință, purtători ai drapelului național.

Fanii voleiului s-au fotografiat lângă trofeul Campionatului European la Cluj, Blaj și București

România a fost, pentru o săptămână, gazda trofeului Campionatului European feminin. La Cluj, Blaj și București, fanii au putut face fotografii cu impozanta cupă, dar și să le cunoască pe componentele echipei țării noastre, care au fost prezente în toate cele trei orașe.

MARIAN BURLACU SCRIE DESPRE SITUAȚIA LA ZI A RUGBY-ULUI ROMÂNESC: Test reușit cu Argentina, absență regretabilă din Supercupa Europei

A trecut o săptămână de la meciul test susținut de Stejari cu Argentina (17-14), pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”, însă evoluția bună a naționalei noastre nu e urmată de alte vești bune. Deunăzi, am aflat că România nu va avea nicio reprezentantă în Supercupa Europei, competiția lansată recent de forul continental.