Alte sporturi

Cu cinci debutanți, Stejarii n-au avut milă de Polonia

Naționala de rugby seniori a debutat cu o victorie clară în ediția 2023 a Rugby Europe Championship. Evoluând în fața suporterilor, pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”, Stejarii s-au impus cu 67-27 (38-10) în fața Poloniei. România a marcat 11 eseuri și a jucat deseori cu dezinvoltură.

Echipa de rugby a României a câștigat toate cele 16 meciuri disputate cu Polonia

Programat pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”, sâmbătă, 4 februarie, la ora 14.00, meciul România – Polonia deschide ediția din acest an a Campionatului European de rugby. Stejarii au câștigat precedentele 16 meciuri cu formația din Europa Centrală. În plus, în 1990 ei au disputat o partidă sub titulatura România A care nu a fost inclusă în palmares  fiindcă în aceeași zi România se impunea în fața Italiei, în deplasare!

MARIAN BURLACU scrie despre introducerea sistemului Challenge în voleiul românesc: Modelul american

A costat circa 40.000 de euro cu tot cu TVA. Și a fost folosit în premieră pentru țara noastră la meciul de volei Dinamo – Arcada (3:2) din Divizia A1 masculin. Mai apoi, toată lumea s-a arătat încântată de sistemul Challenge. Și nimeni n-a fost deranjat de întruperile din meci.