Gimnastica

Debut excelent de sezon pentru gimnasta ieşeană Andreea Verdeş, la Grand Prix-ul “Alina Kabaeva” desfăşurat la Moscova

Prima întrecere internaţională a anului a reunit la Moscova elita gimnasticii ritmice de pe continent. Sportive din 15 ţări au participat la două competiţii: Grand Prix “Alina Kabaeva” Rhythmic Gazprom Champions Cup şi Turneul Internaţional Moscova, concursuri diferenţiate pe criterii valorice.

Gimnasta ieșeană Andreea Verdeş, locul 10 la Campionatul European de gimnastică ritmică de la Kiev

Campionatul European de gimnastică ritmică s-a încheiat duminică, la Kiev, iar România a avut o clasare în primele 10 gimnaste din Europa, prin ieșeanca Andreea Verdeş. Gimnasta pregătită la CS Corrado Iași de prof. Cătălina Radu și Cătălina Radu a obţinut cea mai bună clasare la cerc, locul 9 (23.500 puncte), iar la total a încheiat pe locul 10.

Gimnastele ieșene au cucerit 14 medalii la Campionatele Naționale

Revenite pe covorul de concurs după mai multe luni de pauză, gimnastele ieșene pregătite la CSS Unirea și Gim Corrado de prof. Cătălina Radu și Constantin Radu au impresionat la Campionatele Naționale de gimnastică ritmică pentru prejunioare, junioare și senioare, desfășurate la Ploiești.

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre performanța fantastică a lui Marian Drăgulescu: Cum să mergi la JO la 40 de ani!

La 8 octombrie, din delegația României la Mondialele de la Stuttgart, singurul român care a obținut biletul pentru Tokyo este Marian Drăgulescu, asta înseamnă că la 40 de ani va participa la Jocurile Olimpice, în condițiile în care lumea l-a făcut nebun după Rio, când a scris cu optimism pe pagina sa de facebook: “Tokyo, ne vedem peste 4 ani!“.