Liga I

Daniel Pancu despre Maradona: ”E etern! L-a trimis Dumnezeu pe pământ, tot Dumnezeu l-a luat prea devreme”

Antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre ceea ce a însemnat și va însemna în continuare Diego Maradona pentru fotbalul mondial. Pancone spune că și-ar fi dorit să-l aibă antrenor pe Maradona și se întreabă când se va mai naște un Gică Hagi în România.

Ciprian Paraschiv, prima reacție după ce a fost ales membru în Comitetul Executiv al FRF

Președintele executiv al Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a fost ales marți membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Oficialul din Copou a fost votat de 10 dintre reprezentanții grupărilor din primul eșalon, celelalte 6 voturi exprimate fiind în favoarea reprezentantului Universității Craiova, Ovidiu Costeșin.

OPINIE / DANIEL NAZARE SCRIE DESPRE IMINENTA SUSPENDARE A LIGII 1 ȘI 2. E o problemă de zile, cazurile se înmulțesc la fiecare testare

Meciuri amânate, anulate și suspendate. Nimeni nu mai înțelege nimic. Probabil unele dintre partide vor fi amânate până la primăvară atât în Liga 1 cât și în Liga 2. Până atunci trec și alegerile parlamentare din 6 decembrie, ne carantinăm de Sărbători cu cârnați și cu sarmale, preparate acasă în izolare.