Nationala

OPINIE/ Alin Buzărin se întreabă cât de corectă este ”închirierea” unei Licențe Pro: NU E VINA ”PROPRIETARILOR”, CI A ”AUTORITĂȚILOR”

Recentul ”caz Strizu”, cu toate întâmplările care i-au premers și care i-au urmat, scoate la iveală lucruri mult mai ciudate decât aparent inofensiva situațuie în care un antrenor principal, fie și doar în acte, nu și-a însoțit echipa în cantonamentul de iarnă. Respectivul, rămas acasă, elaborează un minuțios plan de pregătire, are părinții bolnavi sau clubul vrea să pună pe altcineva. Sunt, fiecare dintreacestea, niște justificări, dar ele nu pot fi înghițite pe nemestecate.

OPINIE/ Alin Buzărin scrie despre cel mai în formă fotbalist român: Apără Tătărușanu!

De multă vreme n-am mai avut un compatriot în primăvara Ligii Campionilor! Acolo e timpul și spațiul fotbaliștilotr imenși, foarte mari sau măcar mari, iar noi nu mai avem demult așa ceva. Vom avea acum, Ciprian a stat în poarta Milanului 4 din cele 6 meciuri ale grupei (deloc ușoară, cu Chelsea, Salzburg și Dinamo Zagreb), contribuind și el la această performanță.

OPINIE/ Alin Buzărin crede că am căzut într-o grupă ușoară, din care ne va fi însă foarte greu să ne calificăm: SORȚII ZÂMBITORI NE IMPUN SĂ NE CALIFICĂM

Am fost în urna a treia, și n-avem absolut niciun motiv să ne plângem de ostlitatea sorților. Am primit din primele două urne valorice Eveția și Israeul, adică nu adversarii ideali, pentru că aceștia nu există, ci adversari dintreăcei mai abordabili.

OPINIE / MARIAN BURLACU scrie despre naționala de fotbal: Nu retrogradarea e dureroasă, ci faptul că mulți tricolori nu cunosc principiile sportului pe care îl practică

România a retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor. Și nu acest aspect este dureros. A retrogradat în „B” și Anglia, care e vicecampioană europeană. Dureros este că mulți dintre componenții naționalei noastre de fotbal dau semne că nu cunosc principiile sportului pe care îl practică.