Pareri

OPINIE / Alin Buzărin despre ce ne poate oferi Simona Halep la Australian Open: În spatele Simonei

Simona n-a mers la Shenzen și a pierdut 250 de puncte WTA. Oricum era frig acolo, fetele se produceau în colanți, în bluze groase, departe de designul delicat al fustițelor tenisului. În acest timp Simona a hrănit pui de cangur și a pozat ursuleți koala în mult mai calda și mai plăcuta Australie.

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre grupa de calificare a României la Euro 2020: Să nu ne văicărim, ci să fim deștepți!

Soarta noastră fuse crudă astă dată. Zicea Ștefan cel Mare către a sa mumă, prin pana lui Bolintineanu. Și suntem tentați să zicem și noi, după tragerea la sorți de la Dublin Noi, românii, practicanții văicăritului la scară largă, ca sport național.

OPINIE / Alin Buzărin scrie despre episodul halucinant petrecut într-o ambulanță, la Voluntari: Hipocrate de la Evidența Populației

Mijlocașul francez Aissa Billal Laidouni, în urma unei lovituri primite în față, are buza despicată, iar sângele, în ciuda numeroaselor manevre hemostatice întreprinse chiar pe teren de medicul Voluntariului, continuă să țâșnească, parcă dintr-o fântână arteziană. Se merge la Ambulanță, dar echipajul refuză să plece la spital dacă pacientul nu prezintă un act de identitate.

OPINIE / Buzărin scrie despre Național Arena: Gazonul, Firea lucrurilor și necesitatea unui stadion propriu pentru FCSB

Acum, de pe soclul înaltei funcții publice, nu sesizează că un contract între fina, primar și nașul, chiriaș al Arenei, nu e în regulă. I se pare o chestiune normală, ca un dar de nuntă, ca un plocon de Lăsata Secului, ca o taină personală la care nu trebuie să aibă acces nici presa, nici DNA-ul, nimeni!