Pareri

MARIAN BURLACU scrie despre naționalele din sporturile de echipă: Între „Treceți batalioane române…” și „armamentul” din dotare

În momentul în care reprezentanții noștri participă la competiții internaționale, îndeosebi în sporturile cu mingea, de echipă, apar și manifestările pe care altădată, înainte de 1990, le numeam patriotice. Sportivii declară că nimic nu-i mai important decât să apari culorile țării tale, în arenă. Iar suporterii vin pe stadioane și în săli purtând tricouri, căciuli, șepci și fulare în cele trei culori.

OPINIE/ Alin Buzărin observă cât de bine e ancorat Ovidiu Burcă de banca lui Dinamo: MAI TARE CA URS!

Discursul antrenorului dinamovist la finele meciului de la Craiova (pierdut, 0-1), a spus câte ceva, dar nu destule. Adică nu lucruri concrete. Dacă abandonează sau dacă rămâne. Și, dacă rămâne, când va redresa echipa. Și cum. Pentru conformitate, Dinamo e penultima în clasament, iar dacă vrea să scape de retrogradarea directă și să ajungă la baraj (o despart 5 puncte de locul 14), trebuie să bage pe cineva sub ea. Pe cine, că toate echipele de deasupra par mai bune decât Dinamo?!

Share