Pareri

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre performanța fantastică a lui Marian Drăgulescu: Cum să mergi la JO la 40 de ani!

La 8 octombrie, din delegația României la Mondialele de la Stuttgart, singurul român care a obținut biletul pentru Tokyo este Marian Drăgulescu, asta înseamnă că la 40 de ani va participa la Jocurile Olimpice, în condițiile în care lumea l-a făcut nebun după Rio, când a scris cu optimism pe pagina sa de facebook: “Tokyo, ne vedem peste 4 ani!“. 

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre Greta Thunberg din Teslui, Dolj: Când se plictisesc oltenii, își dau hainele jos, apoi le păzesc!

Ultimul Comitet Executiv al UEFA ne-a arătat cam pe unde suntem cu fotbalul, în vreme ce Gică Hagi ne vorbește ca pe mahala! Doar la Craiova sunt 2 echipe care au același imn, aceleași culori, aceeași siglă și își fac selfie-uri pe băncile Universității din Craiova, punându-și întrebarea istorică a Transilvaniei: Cine a fost primul în Cetatea Banilor?

OPINIE / Narcis Drejan scrie despre cum arată fotbalul în Liga I și cum se vede din Champions League: Când Europa îți ia fotbalul la mișto, iar antrenorul te bagă la 2-6

La Amsterdam, fără Matthijs de Ligt și Frenkie de Jong, alți eligibili U21, plecați la anonimele Juventus și Barcelona, băieții lui Ten Hag au mai visat niște filozofii Johan Cruyff și au câștigat cu 3-0 în fața francezilor de la Lille! L-am văzut și pe Răzvan Marin la Ajax, dar după meci, era într-o reclamă la aparat de bărbierit.