Pareri

OPINIE/Alin Buzărin scrie despre cum nu ne asumăm niciodată vreo răspundere: Nu suntem chiar toți vinovați!

Când țara ardea, la propriu, la Piatra Neamț, dumnealui făcea compuneri pe Facebook, în care scria fără să spună nimic. Pe vremuri, când cu cutremurul din `77, mult-hulitul Ceaușescu anula întâlniri cu șefi de state (fie ele și africane) și se întorcea val-vârtej din Nigeria, să vadă dacă mai e careva viu sub ruine.

Opinie-Nazare_Web_901x600

Opinie / Daniel Nazare scrie despre supărările și necazurile lui Dan Petrescu. Dacă ești atât de bun, de ce nu antrenezi pe Aerostar Bacău?

Dan Petrescu e supărat pe toată lumea: pe arbitraje, pe conducere, pe jucători, pe programarea meciurilor. Mai lipsește Trump, Orban și coronavirusul. Nu scapă nimeni. Iar victimizarea continuă la cote care l-ar face invidios pe Ionuț Chirilă

OPINIE/ Alin Buzărin scrie despre care ar trebui să fie principala preocupare ”fotbalistică” a autorităților locale: Noaptea neagră, masa verde, Primăria policromă

Ați văzut, la Iași s-a stins decisiv lumina exact când să se facă 2-1 pentru gazde. Mai era de jucat aproape o repriză, nu se știe dacă moldovenii ar fi câștigat, dar așa e limpede că pierd cu 3-0 la masa verde. A fost a doua pană a serii și regulamentul e clar, nu lasă loc de întors.